2777
2789
عنوان

چقدر شیما یوسفوند پولداره

92 بازدید | 7 پست

همون بلاگره

از ۱۵ سالگی بلاگری رو شروع کرد،اوایل بلاگر کنکوری بود میگفت عاشق پزشکیه،پدرشم پولدار بود

بعد بلاگر اموزش اینستا شد

بعد از همین طریق بلاگر اولین ماشین ۲۰۶ رو خرید بعد کم کم ویلای شیک خرید بعدش ازدواج کرد

الان تو بهترین نقطه تهران خونه داره،بهترین ماشین

گالری طلا داره،ماگلی شاپ داره،یه مدرسه اموزش ادمینی داره و ‌‌‌‌...

با شوهرش رفت شفق قطبی دید همونجا دوباره بهش حلقه داد

الان بارداره،روزای اخرشه

بهترین اتاق و لباس ها و ... واسه بچش خرید

بهترین غذاها

قبلا هم گفت میخواد مهاجرت کنه و اونجا پزشکی بخونه که مطمئنم اینم میتونه چون تا الان به هرچی میخواست رسید

خدایی خیلیا زرنگ بودن با اینستا خودشونو پولدار کردن😂

همچنان امیدوار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاجایی دیدم ی سری چسیاشون فیک و اجاره ای بوده 

تا باطن زندگیشونو ندیدی باورنکن اینارو 

الان مطمئنی همش از بلاگری بوده؟ از ارث و فروش زمین و پدر پولدار و شوهرپولدار و وام و.. نبوده؟ 

باورنمیکنم رویافروشارو نهایتش سر مردمو کلاه بزارن پکیجای نت رو کپی کنن ب اسم خودشون بفروشن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چجوری از طریق اینستا اینقدر پولدار میشن؟

دوره میفروخت برای اموزش اینستا بعد با پولش کسب و کار دیگه راه انداخت و با پول اون کسب و کار پولدارتر شد

همچنان امیدوار