من هرچی شورت میخرم بعد چند بار استفاده با اینکه هر روز تعویض میکنم وهمون لحظه میشورم،ولی رنگی میشه خسته شدمانقد شورت خریدم،انگار که روش جوهر ریختن،آبی میشه،هم نخی هم گیاهی،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم ولی امروز صبح مهمون داشت نرفتم😔اینقدر سخت بود جلوی خودمو بگیرم.کلی گریه کردم .دوست ندارم مادرم کار کنه و خسته بشه البته حدوده ۱۰ نفر بودن ناهارم نبود قبل ظهر اومدن و رفتن
شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
اووووففففف ینفر نیس مشکل منو داشته باشه، چرا اینجورمیشه اخه😤😤😤😤😤😤😤شورتم داستان شد برا خودش
من درکت میکنم البته من یبار ک شورت پام بود دیدم رنگش عوض شد درحالیکه بقیه شورتام رنگشون تغییر نکرد چون جینی میخرم اگ جنسش خراب بود خب باید بقیه هم ک باهم تو ی بسته بودن خراب میشد ولی من فک کنم عفونت هم داشته باشم ،ولی خب فقط همون یکی رنگش عوض شد اونم ابی نشد رو ب سفیدی میزد
خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته