2777
2789
عنوان

لباس زیر

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 41 پست
یعنی تمام لبایام مشکل دارن 🙄🙄🙄 من فک میکنم از شرته زیادمیشورم شاید اینطور میشه؟؟؟

شکا نذار مرطوب بشه جله

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا چیکار کردی با مادرت صحبت کردی؟

نه عزیزم ولی امروز صبح مهمون داشت نرفتم😔اینقدر سخت بود جلوی خودمو بگیرم.کلی گریه کردم .دوست ندارم مادرم کار کنه و خسته بشه البته حدوده ۱۰ نفر بودن ناهارم نبود قبل ظهر اومدن و رفتن

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
اووووففففف ینفر نیس مشکل منو داشته باشه، چرا اینجور‌میشه اخه😤😤😤😤😤😤😤شورتم داستان شد برا خودش

من درکت میکنم البته من یبار ک شورت پام بود دیدم رنگش عوض شد درحالیکه بقیه شورتام رنگشون تغییر نکرد چون جینی میخرم اگ جنسش خراب بود خب باید بقیه هم ک باهم تو ی بسته بودن خراب میشد ولی من فک کنم عفونت هم داشته باشم ،ولی خب فقط همون یکی رنگش عوض شد اونم ابی نشد رو ب سفیدی میزد

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته
نه بابا اصلاا ندارم،اتفاقا قبلا فک میکردم‌عفونت دارم ترشح باعثش میشه،ولی الان که باردارم،ترشحم قط شد ...

دریا جون مشکل شورتت که حل شده ایشالا😄😆

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.
نه والا هنوزم ابی میشه خسته شدم از بس شورت خریدم 😅😅😅😅

خخخ والا عجیبی تو🤪🤣

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.