2777
2789
عنوان

لباس زیر

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرکهذمیگم تعجب میکنه🙄🙄 دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم امروز صبح همه رو انداختم توی وایتکس شاید خو ...

شلوارت عوض کن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چیزی می گیری که رنگ می ده یعنی؟یا با لباسای مختلف می ندازی رنگش تغییر می کنه؟ جنس خوب بگیر سفید باشه می تونی جدا با وایتکس بشوری ولی زود پوسیده می شه..من تیره می گیرم جنس خوب ولی با پد روزانه استفاده می کنم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
شاید عفونت داری

نه بابا اصلاا ندارم،اتفاقا قبلا فک میکردم‌عفونت دارم ترشح باعثش میشه،ولی الان که باردارم،ترشحم قط شده،دکترمم انقد باحاله،ماهی یبار ازمایش عفونت مینویسه اصلا ندارم😂😂

به هرکهذمیگم تعجب میکنه🙄🙄 دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم امروز صبح همه رو انداختم توی وایتکس شاید خو ...

اکه منظورت قسمت داخلیه لباسته که باید بری دکتر شاید عفونت باشه اصدلا عفونت ناحیه تناسلی میتونهوابی باشه اگه منظورت قسمت بیرونیشه از شلوارهکه میپوشی یا شلواراتو عوض کن یا از یه جا دگ لباس زیر بخر احتمالا جنساش خوب نیس

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
از شلواراته احتمالا شلوار جذب میپوشی یا شلوارت جنس مرغوب نداره رنگ میده

شلوار نمیپوشم تو خونه،پیراهن بلند میپوشم،بیرونم‌که اصلاا نمیرم تا شلوار بپوشم،چی پیش بیاد که تا دکتر برم،

نه بابا اصلاا ندارم،اتفاقا قبلا فک میکردم‌عفونت دارم ترشح باعثش میشه،ولی الان که باردارم،ترشحم قط شد ...

نذار شورتت مرطوب بشه وقتی پوشیدیش..خودتو با دستمال پاک کن همیشه خشک باشی و همیشه از پد روزانه استفاده کن محاله رنگ بده مگه اینکه شلوارت خیلی خیلی رنگی باشه وقتی شورتت خشکه بازم رنگش بگیره به لباس زیرت...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
نذار شورتت مرطوب بشه وقتی پوشیدیش..خودتو با دستمال پاک کن همیشه خشک باشی و همیشه از پد روزانه استفاد ...

تا یه کوچولو خیس شه عوض میکنم ،باورت میشه شوهرم منو میبینه از دسشویی میام ،قبل انکه منو ببینه میگه چیه باز شورت به دستی،انقد که در روز شورت عوض میکنم اون صداش در اومده،روی بند رختمون همیشه شرت پهنه،وقتی بعد چند بار که میپوشم میبینم اینجوری میشه درحال خشک شدنه اینطور میشه،،که وقتی خشک شد میرم بردارم میبینم آبیه

شلوار نمیپوشم تو خونه،پیراهن بلند میپوشم،بیرونم‌که اصلاا نمیرم تا شلوار بپوشم،چی پیش بیاد که تا دکتر ...

پس مشکل پیراهنه به هر حال رنگ از جایی به شرت میره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اکه منظورت قسمت داخلیه لباسته که باید بری دکتر شاید عفونت باشه اصدلا عفونت ناحیه تناسلی میتونهوابی ب ...

اتفاقاا هرسری از یه مغازه مختلف میگیریم ،به فروشنده هم تاکید میکنم که یچیز خوب بده اونم خوباشو میده مثلاا

اتفاقاا هرسری از یه مغازه مختلف میگیریم ،به فروشنده هم تاکید میکنم که یچیز خوب بده اونم خوباشو میده ...

به خاطر بارداریت نیس 

ان دفه رفتی پیش دکترت باهاش مطرح کن 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه