2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط میدونم خیلی وحشتناکه

به من دکتر گفت باید انجام بدی ولی بعد جراحی دندون عقلامو بینیم دیگه عمرا طرف جراحی برم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
فقط یه فک؟  سختی هاش رو میگی دوست خوبم؟

ببین فک پایین رو جراحی کرد فکر میکنم اما قبلا بچه که بوده هم یک عمل داشته اما نه به این سنگینی دقیقش رو نمیدونم عزیزم ،فکر کنم مدت زمان عمل زیاد هست و تا یک ماه چیزی نمیتونست بخوره یا زیاد حرف بزنه ، بعد اینکه خوب نمیدونم دقیقا چی کار می‌کنند شاید عامیانه باشه اما مثل این هست که پیچ و مهره کار میذارن برای فک !!البته خودش خیلی راضی هست 

آفرین  تو در آینده یک جراح حرفه ای میشی

عزیزم یکم درد داره ولی ارزششو داره خیلی دیگه عمل میکنی بوس نمیکنن که مطمئنن خیلی خوشگل میشی 💪

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی
ببین فک پایین رو جراحی کرد فکر میکنم اما قبلا بچه که بوده هم یک عمل داشته اما نه به این سنگینی دقیقش ...

تهران عمل کرد؟

حالت فک و صورتش عوض شد یا روی لب و بینیش هم تاثیر داشت؟ 

اول طبق نیاز باید بری پیش یه متخصص ارتودنسی 

اگه نیاز شد اول ارتودنسی کنی بعد جراح فک ازمایشاتتو بررسی میکنه و اگه بالا۱۸باشی جراحی میکنه 

بیهوشی کامل .خودت ک چیزی نمیفهمی ولی ورم تاحدود دوماه صورتت داره .پیچ و مهره هم میزاره 

و کلا اگه فکت مشکل داشته باشه بعداز عمل خیبی خوب میشه 

کجا زندگی میکنی؟یه جراح فک بیست اصفهان میشناسم فوق العادهههه

من تورا دریک روز بارانی دیدم و در یک روز بارانی با من وداع کن 

بعد از جراحی فک بین یک تا سه ماه  باید دهن فرد بسته باشه کلا  😐

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

عزیزم یکم درد داره ولی ارزششو داره خیلی دیگه عمل میکنی بوس نمیکنن که مطمئنن خیلی خوشگل میشی 💪

از دردش نمی ترسم، از اینکه عفونت کنه،یا بهم نیاد و بدتر زشت بشم، دوماه غذا نخوردن و....

دوست من فک پایینش جلو بود میگه دو سال پیش فک پایینم رو عمل کردم اصن عمل سختی نیست و خیلی چهره ام عوض شد و خیلی از عملم راضی هستم فقط سختیش اینه که تا یک ماه یک ماه و نیم فک باید بسته باشه و فقط باید با نی مایعات و غذاهای میکس شده و از صافی ردشده و مولتی ویتامین برای اینکه کمبود ویتامین نگیری بخوری که باعث شد 6 کیلو کم کنم خیلی هیکلم خوب شده بود و کلا از عملم خیلی راضی بودم به نظرم بهترین کاری بود که تو عمرم کردم و اعتماد به نفسم خیلی زیاد شد

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم