2777
2789

سلام

من نزدیک دو ساله عقد کردم

یدونه حلقه خریدن برام با یک النگوی آینه ای

منم دیدم شرایطی سخت پیش اومد براشون دیگه اومدم النگوم رو فروختم و انسانیت کردم دادم بهشون گفتم تا انصافیه من النگو داشته باشم و ولی اونا تو شرایط سخت باشن ( خودشون قبول نمی کردن اصلا می گفتن نفروش)

الان واقعا دلم گریه شدید میخواد خیلییی شدید دلم گرفته سه تا دونه النگو ندارم من

گوشواره امم گم شده که اونم پدرم خریده بود دیگه هیچ طلایی ندارم هیچییی

وقتی می بینم بقیه دستشون پره طلاست من سه تا دونه ظریف ندارم النگو یجوری میاد برام

گفتن با پول وام ازدواج می خریم برات گفتم نمیخوام با اون خونه رو بسازین چون به هیچ عنوان راضی نیستم پول بدم به صاحب خونه عوضش اون پول هارو پس انداز می کنیم و زود پیشرفت می کنیم

ولی بازم یادم افتاد گریم داره می گیره که خودشون نخریدن (چون چند باری وام اومد دستشون)

بیارم سر این موضوع باهاش دعوا کردم که خودت نخریدی که طلا اینقدر گرون شده

سه ماه پیش پرسیدم یه النگوی ساده کم کمش ۷۰ تومن هستش

میدونم نداره نمیتونه بخره ولی اون زمان می تونست بخره و از این موضوع خیلییی حرص میخورم

بعد فروش النگوم و قبلش می تونست بخره وام اومد دستشون ولی خودش اهمیت نداره

هر سری هم مامانش میگه من ناراحتم که تو نداری النگو و حرص میخورم

نامزدمم میگه بعد عروسی جبران میکنم میخرم برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان اوضاع سخته فکر اینکه قبلا چه اشتباهاتی کردی این روزاتم خراب میکنه به خودت میای میبینی این روزاتون که باید خاطره میشد و روزای قشنگ زندگیتون بوده فقط با فکر کردن و غصه خوردن تلف کردی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فدای سرت مال دنیا میاد و میره غصه نخور عزیزم آدم یکبار زندگی میکنه سعی کن دلش و به دست بیاری توی زندگی گرم گرم بخر تا زیاد بشه

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
خودت خواستی اصلا مسئله ای نیست که بخوای بخاطرش ناراحت بشی

خودم نخواستم

چون النگو آیینه ای سایز دست من نبود کاملا بچگونه بود

بعدش رسم داریم طلا بخرن

هر چقدر من گفتم بخرین کلا اهمیت ندادن

خودم نخواستم چون النگو آیینه ای سایز دست من نبود کاملا بچگونه بودبعدش رسم داریم طلا بخرن هر چقدر من ...

خودت گفتی اصرار کردی بفروشن تا تو مضیقه نباشن

از حرفای خودت به این نتیجه رسیدم

میتونستی بگی کوچیکه بگی دستم اذیته بریم یه سایز بزرگتر بگیریم

همه چیز از درون تو آغاز میشود

فدای سرت مال دنیا میاد و میره غصه نخور عزیزم آدم یکبار زندگی میکنه سعی کن دلش و به دست بیاری توی زند ...

نمیدونم باور می کنین یا نه

قسم میخورم به مال دنیا هیچ چشمی ندارم و کاملا بخشنده هستم

یعنی راضیم غذای خودمو حتی نخورم ولی بدم به یکی که گشنه هست اون بخوره

شدید وابسته به معنویات هستم

ولی بخدا دست خودم نیست از بچگی علاقه به النگو طلا داشتم دستم بندازم حرکتشون رو ببینم و خوشگل دیده بشه دستم

سطح توقعت باید با انتخابت سازگار باشه

توقعات باید با درآمد و سرمایه و هوش اقتصادی و مدیریت مالی طرف همخوانی داشته باشه وگرنه همیشه نارضایتی پیش میاد

از همین الان میدونی که با خانواده ای وصلت کرده که از لحاظ مالی خیلی توانمند نیستن ، یا پای انتخابت بمون و این مسئله رو بپذیر و به خودت سخت نگیر

یا راهتو جدا کن

موندن تو این زندگی و حرص و جوش الکی خوردن فایده ای نداره

شما اگه چشمت به دستای پر النگوی بقیه بود، نباید با مردی ازدواج میکردی که تو تنگنای مالی مجبور بشی طلاهاتو براش بفروشی

نمیدونم باور می کنین یا نه قسم میخورم به مال دنیا هیچ چشمی ندارم و کاملا بخشنده هستم یعنی راضیم غذای ...

میخری انشاالله غصه نخور عزیزم اینطوری خودت اذییت میشی فدای سرت خیلی ها ندارن ولی خوشبختن دارن زندگی میکنند منم درکت میکنم تازه عروسی و دوست داری یه مقدار طلا داشته باشی الان شرایط سختیه پس زندگی رو برای خودت سختتر نکن

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
نمیدونم باور می کنین یا نه قسم میخورم به مال دنیا هیچ چشمی ندارم و کاملا بخشنده هستم یعنی راضیم غذای ...

حق داری ولی حالا که شوهرت نداره نمیتونی به پدرت بگی بخره برات؟

اخه به هرحال دخترا از مجردی هم کلی طلا دارن و خوبه جلوی خانواده شوهر که ببینن داری

سطح توقعت باید با انتخابت سازگار باشه توقعات باید با درآمد و سرمایه و هوش اقتصادی و مدیریت مالی طرف ...

من خیلیی گذشتم و خیلی رعایت کردم بخدا

یبار نگفتم برام شارژ بفرست

همیشه خدا قانع بودم و هستم

نگفتم بریم خرید یا فلان

یبار نگفتم بریم بیرون گفتم مرده به غرورش بر میخوره و نمیگم بهش شاید نداره

ولی واقعا اون سه تا النگوی ظریف رو نمیتونم دلمو راضی کنم که نداشته باشم یجورایی با حسرت نگاه میکنم مغازه رو ( آخه بخدا می تونستن بخرن خودشون اهمیت ندادن که الان شده گرمی ۱۳)

زمان من

سه و خرده ای بود یدونه النگو خیلی خوشگل ۱۵ بود

وگرنه من با بقیه کاری ندارم اصلا خدا بیشتر هم بده بهشون

حق داری ولی حالا که شوهرت نداره نمیتونی به پدرت بگی بخره برات؟اخه به هرحال دخترا از مجردی هم کلی طلا ...

پدرم اگه داشت حتما می خرید ولی نداره

به فکر جهیزیه هست که بخره بهترینش رو و با سلیقه

بعد من خواهر و برادر هم هستن کلی هزینه کلاس و مدرسه دارن

هزینه کنکور من رو هم میده پدرم