2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای پس بعد ارتودنسی بد میشه میاد جلو منم میترسم ارتودنسی کنم بیاد جلو😕

البته قبلش به من گفته بودن کار به جراحی میرسه اما من گفتم مسوایتش با خودم من فقط میخوام مرتب بشه الانم خیلی جلو نیست 

خودم خیلی حساس شدم

البته قبلش به من گفته بودن کار به جراحی میرسه اما من گفتم مسوایتش با خودم من فقط میخوام مرتب بشه الا ...

من میخوام برم ارتودنسی میترسم کارم به جراحی فک برسه از خود ارتودنسی هم میترسم 

البته قبلش به من گفته بودن کار به جراحی میرسه اما من گفتم مسوایتش با خودم من فقط میخوام مرتب بشه الا ...

مسئولیت چی با خودت؟ دکتر من گفت تا ارتودنسیت رو شروع نکردی باید به ما بگی جراحی می کنی یا نه

وا!!!!مگه بعده  ارتودنسی میاد جلو؟؟؟؟ من دارم ارتودنسی می کنم که بره عقب

بله عزیزم من دندونام حالت تو رفته داشت یه زاویه دار به سمت داخل بود البته تقریبا مرتب بود دوتاش بیرون بود دکتر گفت اگه ارتودنسی کنی دندونات مرتب شه فکت میاد جلوتر چون فکم کوچیک بود و گفتن نیاز به جراحی هست که من گفتم مهم نیست میخوام فقط صاف شه و جراحی نمیخوام بکنم 

من حتی لثه هامم معلوم نمیشه خودم یکم حساس شدم 

نه یه ماه واسه چی بسته باشه؟؟؟ بله

دکتر من میگه  کنی میره عقب وولی باز لثه هات پیدا میشن ،من گفتم از جراحی میترسم، گفت باید زودتر  تصمیم بگیری  چون روال کار ما با جراحی و بدون جراحی فرق داره، کنار جراحی هزینه ارتودنسی هم یه تومن بیشتره 

همه میگن یکی دوماه نباید حرف بزنی و با نی غذا بخوری

نبابا من فردای روزی ک حرف زدم دکتر بهم گفت چزا حرف نمیزنی اشکالی نداره 

من شاید هفته ی اول با نی غذاخوردم ولی بعدش با قاش چای خ 

من تورا دریک روز بارانی دیدم و در یک روز بارانی با من وداع کن