2777
2789

من خودم تو نامزدی  یبار شوهرم روم بود داشتیم همو میبوسیدین یهو خواهر شوهرم اومد تو بعد بهمون خیره شد سکته کرد بعد وایساد از شوهرم عذر خواهی میکرد😂خودش نمیدونست داشت چیکار میکرد شوهرم رفت بیرون تا دوساعت خونه نیومد منم نیم ساعت همونجا به همون حالت الکی خودم و به خواب زدم یعنی داغون شدماااهمه جام میخارید ولی نمیخاروندم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد بودی؟ 

اره بابا

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

منم ی بار رو پاهاش نشسه بودم 

یهو مامانم سر رسید 

گفت زهـــــراااا

منم خجالتتتتت ..... نامزدمم گفت من دیگه برم خونمون بهتره... و رفت 

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    

یبارم جاریم تعریف میکردبا شوهرش تو اتاق بودن بچه یکی از اقوام میاد خونه پدرشوهرش گیر میده در این اتافگق باید باز باشه حالا اوناهم درحال انجام یسری کارها نیمه کاره ول کردن با لباس پشت در ترسون لرزون نشسته بودن

ما تو دوران عقد سوتی زیااااااااد داشتیم.نمیدونم ما اینطوری بودیم یا همه اینجورین.

الانم گاهی یادمون میوفته از حرص خندمون میگیره

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن

ما نامزدیو عقد میدونیم