من خودم تو نامزدی یبار شوهرم روم بود داشتیم همو میبوسیدین یهو خواهر شوهرم اومد تو بعد بهمون خیره شد سکته کرد بعد وایساد از شوهرم عذر خواهی میکرد😂خودش نمیدونست داشت چیکار میکرد شوهرم رفت بیرون تا دوساعت خونه نیومد منم نیم ساعت همونجا به همون حالت الکی خودم و به خواب زدم یعنی داغون شدماااهمه جام میخارید ولی نمیخاروندم
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
یبارم جاریم تعریف میکردبا شوهرش تو اتاق بودن بچه یکی از اقوام میاد خونه پدرشوهرش گیر میده در این اتافگق باید باز باشه حالا اوناهم درحال انجام یسری کارها نیمه کاره ول کردن با لباس پشت در ترسون لرزون نشسته بودن