2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین سوتی های نامزدیتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 96572 بازدید | 40 پست
ما نامزدیو عقد میدونیم 

خیلی ها این طورن 

از نظر خیلی  زن  و شوهری یعنی پایان عملیات و جشن عروسی

خخخخخ تو عقدم قابلیت اجرا داره ههههههههه

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

ماهم توالت فرنگی پدرشوهرم اینا تو حموم هست نصف شبی رفتم حموم پدرشوهرمم جیشش میگیره حالا هعی درو فشار میده و میگه این در چرا قفل شده منم لخت خیره به در دعا میکردم منصرف بشه

بعد یهو مجبورا اب و باز کردم😣که بابا بیخیال یکی حمومه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من از بالای در داشته میرفته بالا ک در باغسونو باز کنه شوهرشم دستاشو قلاب گرفته بوده ک زنس بره بالا یهو دختره میفته زارررت میگوزه میگف نامزدم ب روش نیورد و خودم مرررردم از خجالت،بنظرمن اگه نانزدش میخندید بهترمیشد دوتایی میخندیدن

عقد بودیم. شوهرم خوابیده بود روم داشتیم همو میبوسیدیم  پسر خالم اومد تو اتاقم(7سالشه)درو ک باز کرد خالمم ما رو دید   خیلی صحنه بدی بود خالم داد زد حسیییییین. ما هم تو شک بودیم. من از بس هول شدم از شوهرم معذرت خواهی میکردم  

دوست من از بالای در داشته میرفته بالا ک در باغسونو باز کنه شوهرشم دستاشو قلاب گرفته بوده ک زنس بره ب ...

خییییلی باحال بود خییلی

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
عقد بودیم. شوهرم خوابیده بود روم داشتیم همو میبوسیدیم   پسر خالم اومد تو اتاقم(7سالشه)درو ک با ...

بلند بلند میخندم یعنی😂😂😂

دوستم تعریف میکرد نصف شب درحال انجام عملیات بودن خونشونم واحد بالای خونه پدرسوهرشه میگفت تو کوچه دعوا شد صدا مرده شبیه شوهرش بوده مادرشوهرش فکر میکنه پسرشه تندی میاد بالا که به عروسش بگه محمد تو کوچه داره دعوا میکنه درو که یهو باز میکنه اونا باهم لخت چش تو چش میشن زنه هم رو مرده نشسته بود😑

ماهم توالت فرنگی پدرشوهرم اینا تو حموم هست نصف شبی رفتم حموم پدرشوهرمم جیشش میگیره حالا هعی درو فشار ...

واقعا اونجا حمومم میرفتید ؟؟؟؟؟ من تا حالا فقط یه بار رفتم اونم محرم سال قبل با ترس لرز البته هیچکی خونه نبود

واقعا اونجا حمومم میرفتید ؟؟؟؟؟ من تا حالا فقط یه بار رفتم اونم محرم سال قبل با ترس لرز البته هیچکی ...

شرایط خییییییلی سختی بود بابا..شما کار خوبی میکنی

منم تو عقد شوهرم خونمون بود مامانم چرت زده بود ما انقدر باهم شوخی کردیم یواش یواش میخندیدیم مامانم که بیدارشد گفت پچ پچ های شما نذاشت یذره بخوابم 😁😁ازخجالت سرخ شدیم

بگو میشنویم

خیلی بده ولی میگم عقد بودیم.شوهرم میخاس بره سرکار و گف بیا باهم بریم حموم.رفتیم داخل و........ـ داداشمم ۸سالشه اومد برامون میوه بیاره در زده ما نفهمیدیم دیگ درو باز کرده اومده داخل در حمومم نیمه باز بود چون من گرمم میشه.دیگ خلاصه یهو صدا داداشم اومد ک گف منم میخام شنا کنم ما وحشت کردیم خخخ.پاهای شوهرمو دیده ک عقب جلو میره (بالا بود و درحال انجام عملیات)فک کرده داره شنا ورزشی میره😣دیگ من جیغ زدم صدای منم فهمید بدم میگف عع باهم رفتین حموم و... انقد ماسمالیش کردیم ...بدم رفتم ب مامانم موضوعو گفتم ک اگ داداشم جلو بابام سوتی داد مامانم حواسش باشه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خیلی بده ولی میگم عقد بودیم.شوهرم میخاس بره سرکار و گف بیا باهم بریم حموم.رفتیم داخل و........ـ دادا ...

وااااای چه بد😂😂😂