2777
2789
عنوان

به هاله بی بی میشه اعتماد کرد؟

319 بازدید | 56 پست

دیشب بعد ۳ روز تاخیر زدم یک هاله که به زور دیده میشه افتاد.

صبح هم همینطور.

دیشبیه صبح پر رنگ شد.

هاله خیییییلی کمرنگه که تو عکس دیده نمیشه.

حال و روزمم تنها چیزی که با پریودی کمی فرق داره گشنم میشه.

یک مقدار خیلی کمی کمه کم موقع بلند شدن سرم گیج میره خیلی کم.

دو روز قبل موعدم یک لکه صورتی رو دستمال دیدم که به اونم مشکوم.

تا چه مقدار میشه به هاله بی بی اعتماد کرد؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر از بی بی چک،ازمایشه،ازمایش بده خیال خودتو راحت کن

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

انشالله هرچی خیره. اگه خودت هاله دیدی و میدونی توهم نبوده  حتما بارداری. فردا دوباره بزار

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
انشالله هرچی خیره. اگه خودت هاله دیدی و میدونی توهم نبوده  حتما بارداری. فردا دوباره بزار

خودم دیدم همسرمم میگه هست

اگه مارکش خوب باشه خیلی منم سه تا زدم هاله افتاد حامله بودم البته مال من سه روز قبل موعد بود الانم اولشه علایم خاصی نشون نمیده دیگه برو ازمایش خیالت راحت شه

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش
اگه مارکش خوب باشه خیلی منم سه تا زدم هاله افتاد حامله بودم البته مال من سه روز قبل موعد بود الانم ا ...

وای اگه باشم چقدر عالیه.

نذر کردم جواب مثبت گرفتم ده تا غذا بپزم بدم به نیازمندها