2777
2789
عنوان

به هاله بی بی میشه اعتماد کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 56 پست
مرسی از امیدهایی که بهم میدین. من ۳۲ سالمه عاشق بچه هستم. همسرمم همینه ولی به روی خودش نمیاره. آخ ...

مطمينم بارداري

ولي ب نظرم هنوز بتات پايينه

ميخواي الان بري ازمايش بدي برو، ولي اگه بتات ي كم پايين بود نخوره تو ذوقت

نگران نباش اوايل بارداري ي مقدار پايينه

خيلي ناراحت شدم واسه پسر همسرتون، ان شالله خدا اين بچه رو واسه جفتتون حفظ كنه

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چقدر شماها خوبین امید وارم مال من باشه. همهخانمهای منتظر هم مامان بشن. یک بچه سالم خدا به ه ...

مطمعنم مثبته منم مثل شما بودم لک خونی ام که دیدی لک لانه گزینیه ک معلولا جنین پسر اون رو داره نکران نباش الانم اگر بری آزمایش بااطمینان جوابش مثبت میشه

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
مطمينم بارداري ولي ب نظرم هنوز بتات پايينه ميخواي الان بري ازمايش بدي برو، ولي اگه بتات ي كم پايين ...

ممنونم . شنبه برم بهتره نه؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
مطمعنم مثبته منم مثل شما بودم لک خونی ام که دیدی لک لانه گزینیه ک معلولا جنین پسر اون رو داره نکران ...

فقط دلم میخواد خدا بهم بچه سالم بده.

اصلا جنسیتش فرقی نداره. فقط سلامتش.

ممنونم ازتون ممممنون

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.