2777
2789
عنوان

دوستان کارمند ی سوال

343 بازدید | 54 پست

عزیزان شما که میرین سرکار کارای خونه رو چطوری مدیریت میکنین؟ من صبح ساعت 6 میرم 2 میام روزای فرد هم صبح که میرم سرکار عصر ساعت 5 میرم آموزشگاه واس تدریس 8 میام. ی وقتایی هم بعد آموزشگاه میریم مهمونی یا بیرون 11 میرسم خونه دیگه نای انجام کارای خونه یا ناهار پختن واس فردا رو ندارم. همسرم بهم کمک میکنه ولی خب نه اونطوری که خانم خونه میتونه. امروز صبح که پا شدم بیام سرکار دیدم ظرفا نشسته ان اصلا ی حس بدی بهم دست داد. تصمیم گرفتم ترم دیگه اموزشگاه نرم ولی خب هم تدریس دوست دارم و هم با اوضاع فعلی به پولش نیاز دارم. بنظرتون چیکار کنم از کار بیرون بزنم و بیشتر تو خونه باشم یا نه حالا که اول زندگیمونه و بچه نداریم تلاش کنیم واس پس انداز و خونه گرفتن....؟

در جهانم همه چیز نیکوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه انقدر اذيت ميشي يكيشو برو خب...

من با دو تا بچه شاغلم و اوضاعم خيلي داغونه... انقدر سرپام كه كف پام از درد داره ميتركه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

ظرفهاي مونده براي يك وعده خيلي هم حساسيت برانگيز نيست . حساسيتت رو كم كن 

من 4 روز در هفته از 9 صبح تا 4/5 بعد از ظهر سر كارم  

يك سال هم دانشگاه هم ميرم . 2 روز كامللللل دانشگاه 

عصر ميام خونه مواد خورشت رو ميذارم . دوش ميگيرم . مي خوايم تا 8 . بيدار ميشم ، شام رو كامل مي كنم . شام رو به اندازه اي ميذارم براي نهار فردا هم بمونه 

روزهايي هم كه فرداش خونه هستم شام حاضري ميذارم 

ظرفها رو هم با همسر همون 8 به بعد ميشويم

سخت نگیر!

سعی کن خونه رو مرتب نگه داری!

و کار تولید نکن، از اون مهمتر خودتو گناهکار ندون و عذاب وجدان نداشته باش، 

بپذیر که تو داری در حد توانت کار انجام میدی و به همسرت هم بگو و کاری کن که درک دشته باشی!

مردا با اون همه توان بعد از یه شیف کار میان خونه و تکون نمیخورن!

تو یه زنی با توانه کم پس سخت نگیر

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
والا منم که تا 2 هستم به سختی مدیریت میکنم به نظر منم شما بهترین تصمیم رو گرفتی واسه آموزشگاه دیگه ن ...

اره ی وقتایی میگم چه کاریه اینقد خودمو اذیت کنم. ولی خب اقامم داره واس کنکور دکتری میخونه میگم نمیتونه فعلا کار دومی داشتهباشه من ک شرایطش دارم برم سرکار عصرا.... نمیدونم ولی بنظرم نرم دیگه

در جهانم همه چیز نیکوست  
اگه انقدر اذيت ميشي يكيشو برو خب...  من با دو تا بچه شاغلم و اوضاعم خيلي داغونه... انقدر ...

تدریس خیلی دوست دارم ولی خب خونه هم وسواس دارم باید مرتب باشه ولی خب مثلا امروز صبح ظرف ها نشسته روی تخت لباسای که از روی بند جمع کرده بودم یخچال هم که مش وسیله چپونده شده بود توش....

در جهانم همه چیز نیکوست  

عزیزم تو که فعلا بچه نداری به تدریستم ادامه بده.همه کارارو همون لحظه انجام بده که تلنبار نشن رو هم.البته درکت میکنم منم شاغلم و ساعت 3 می رسم خونه بعضی وقتا آدم واقعا وقت کم میاره.اما خونه گاهی به هم ریخته باشه هم بد نیست تازه لازمم هست    

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
بعد اموزشگاه نمیرم مهمونی میام خونه کارامو میکنم

اره ولی خب مثلا اقام میگه بریم خونه بابام بگم نه بده. وقتی هم بگم خونه کار دارم میگه اینقد وسواس نداشته باش فردا تمیز میکنی

در جهانم همه چیز نیکوست  
اگه انقدر اذيت ميشي يكيشو برو خب...  من با دو تا بچه شاغلم و اوضاعم خيلي داغونه... انقدر ...

وای خوش بحالت با بچه هنوز انگیزه داری من ۳ماهه عروسم بین کار و همسر موندم فقط پول کار و ترس خواهرو حرص دادن جاریم انگیزمه😉

اره ولی خب مثلا اقام میگه بریم خونه بابام بگم نه بده. وقتی هم بگم خونه کار دارم میگه اینقد وسواس ندا ...

خوب پس معلومه شوهرت راضی به این شرایطه پس تو حساس نباش

من هر روز ساعت6پامیشم صبونه میخورم میرم تا6عصر میام خونه بشور بساب میکنم شام میپزم تاساعت10.30درگیرم میت میشم میخوابم