2777
2789

بچه ها چی کار کنم از افسردگی بیرون بیام خیلی بی حوسله ام دستو دلم بکار نمیره  انقدر توو زندگی سختی کشیدم که هیچ حس جونی ندارم 

خدایا دست از امتحانم بردار چیزی نه میدانم نه می خواهم بدانم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو باشگاه  منم اینطوری بودم میرم زومبا خیلی بهتر شدم

بچه هامو کجا بزارم بعدم انقدر سنم دارم که یاسنم توش گمه

ورزش با اهنگ تند مثل همون زومبا سفر با دوستات برو بیرون دسته جمعی برین پارک ابی استخر و....

باورت میشه نه دوستی دارم نه خواهری نه برادری به قول شوهرم عین کیگاییا هستیم خدا هیچی به ما نداده فقط بی پولی داده 

عزیزم منم این دوران رو گذروندم،خیلی شدیدش رو هم گذروندم،درمان شدم با مصرف قرص البته من ۱۸ سالمه. درمورد  سختی زندگی باید بگم بندازش بیرون افکار منفی کثیفو،ادمو داغون میکنن بعضی خاطره ها ،حرف ها،روزها باید قبول کنیم گذشتن

زندگیتونو از یکنواختی خارج کن

برو کلاسای مختلف ، چیزهایی که از انجامش میترسیدی رو انجام بده، خودتو قوی کن

راز دلتو به یه نفر بگو البته کسی که بتونه راهنماییت کنه و رازدار باشه، با دوستات برو بیرون و تو زندگی به خودت سخت نگیر یه مدت اصلا کار خونه نکن اینقدر کیف میده!

من اینا روامتحان کردم خوب بوده

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

برو کلاس 

یه دوست خوب پیدا کن باهاش رفت امد کنه 

عصرونه برو خونه اقوام مخمونی بده 

برو باشگا 

یه رقصو ب صورت حرفه ای یاد بگیر چون اهنگ تاثیر داره 

لباسای رنگ شاد بپوش 

با شوهرت برو قدم زدن