2777
2789

پسرم دو سال و سه ماهشه، قبلا همسرم چون کارش تو خونه ست ازش نگهداری میکرد ولی جدیدا خیلی بهانه گیری می‌کنه برای همین تصمیم گرفتیم بذاریمش مهد

دیروز که از محیط اونجا خیلی خوشش اومد و کلی بازی کرد (کلا نیم ساعت اونجا بودیم برای بازدید)

امروز رو مرخصی گرفتم که بمونن پیشش تا عادت کنه چون تا به حال ازمون دور نبوده 

توصیه ای دارید مامان های مهربون؟ خیلی استرس دارم و ذهنم درگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط مهد مطمئن ببر  تو شهر ما یه مهد معتبر و خوب بود بعدش گندش درومد داروی خواب اور میداده ب بچ ...

وای اینا بنظرم حرفه.برای زیر یک سال فقط میتونن اینکارو کنن بچه های بزرگتر میان خبر میدن.

سلام.منم پسرمو از دوسالگی دارم میبرم یک ماهه میره.هفته اول گریه میکرد پیاده نمیشد اما الان عالیه.بعد ...

نه عزیزم پوشک نمیشه از همین بیشتر نگرانم 

البته مثل خودمون توی دستشویی پله تبدیل داشتن ولی میترسم سرگرم بازی شه خبر نده یا اینکه خجالت بکشه با کسی به جز خودمون بره

امیدوارم پسر منم زود عادت کنه. پسر شما قبلا ازتون دور شده بود؟ ما تا به حال یک ساعت هم جایی تنها نذاشتیمش، کسی رو هم نداشتیم که بذاریم البته 😅

من ایران نیستم عزیزم ولی هزینه ش بالاست متاسفانه

مهدی بزار که دوربین داشته باشه و امکان کنترل با موبایل داشته باشه. تو تهران مهد باغ نیلوفر اینجوریه ...

چقدر عالی، تا به حال نشنیده بودم چنین امکاناتی باشه! حتما یه بررسی میکنم ممنونم 

نه عزیزم پوشک نمیشه از همین بیشتر نگرانم  البته مثل خودمون توی دستشویی پله تبدیل داشتن ولی میت ...

اول کار بهشون بگید تازه از پوشک گرفتید بیست دقیقه یه بار ببرن توالت.پسرمن از 9 ماه تا 2 سال دوتا عمش بزرگش کردن از ساعت 7 صب تا 1 ظهر . نگران نباشید خیلی سریع عادت میکنه.پسر من الان با لبخند و خوشحالی پیاده میشه و خدافظی میکنه خیلی قانونمندترم شده .اصلا نگران نباشید.حداکثر بی قراریا 2 هفتس 

چقدر عالی، تا به حال نشنیده بودم چنین امکاناتی باشه! حتما یه بررسی میکنم ممنونم 

مهد پسر من جز مهدای خوبه اما با موبایل نداره.خودت میتونی هر روز بری اونجا دوربین رو چک کنی