2777
2789

پسرم چن روز پیش سه سال تموم کرد و وارد چهارسالگی شده،یه ساله که از پوشک گرفتمش روزا خوبه جیشش رو میگه،اما شبا یاخواب بعدازظهر خودشو خیس میکنه،منم یه چن ماهی هست که وقت خواب پوشکش میکنم همجا کثیف میشد از شستن خسته شدم،اطرافیلنمم بهم میگن که طول شب دوبار ببر ،میبردم اما بازم جیش میکنه،حالا من چه کنم،صب کنم که یه روزی خودش بیدار بشه برا جیش؟؟

تاشش سال طبیعیه 

خداصبر بده تا اون موقع

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب بچرو خراب نکن ...شب مایعات زیاد نده بخوره.و غذاهای طبع سرد اصلا نده‌.باعث شب ادراری...

چون دلم نمیاد بیدارش کنم بعضی وقتا .اونوقتا که شب میبردمش اصن چشاشم وا نمیگرد تو حالت خواب بود

احتمالا شب ادراری داره معمولا ارثیه کسی تو خانواده نداشته؟اصلا هم توی خواب دستشویی نبرش چون بدتر میشه نمی فهمه خواب یا بیدار فقط شبها بهش سردی ومایعات نده تا کم کم خودش خوب بشه