2777
2789
عنوان

کمکم کنید😣

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دلیل این ک میخای نبینیش چیه!؟

جدیدا تو یه سری مسائل بامن مشورت نمیکنه .چون از اول عادتم داده ب اینکه تو همه مسائل باهام مشورت کنه ولی این چند وقت اینکارا رو نمیکنه.و اینکه مامانشم و خالشو مادر بزرگش این چند وقت خیلی بهش چسبیدن .تا وقت ازتد پیدا میکنه مامانش زنگ میزنه میگه بیا دنبالم منو ببر دکتر منو ببر فلان جا.یا خالش میگه سختمه ببا دنبالم منو ببر خونتون.یا مادر شوهرم چند وقت پیش گیر دادک امیر برا من گوشی بخر چی میشه مگه گوشیم خراب شده انقد رفت تو مخ نامزدم ک براش گوشی خرید در صورتی ک وقتی من چیزی لازم داشتم نامزدم گفت پول ندارم .کلا جدیدا همشون براش سوسه میان.ور صورتی ک پدر شوهرم معمله و تابستونا بیکاره تو خونه از اون هیچ در خواستی نمیکنن.هزار تا چیز دگ وقتی بهش گفتم نارتحت شد منم نمیخوام فکر کنم من دارم بدجنسی میکنم یا چیز دگ ای ب خاطر این میخوام ازش دور بشم چون وقتی ازش دور میشم  بعد میاد سمتم هر چی بگم قبول میکنه ولی اگه الان بگم میخوام ازت دور بشم ولم نمیکنه ک موضوع از چ قراره اگه ام بهش بگم ک قاطی میکنه هی دلیلای غیر منطقی میاره اخر سر مقصر من میشم.ببخشید توضیحاتم طولانی بود

جدیدا تو یه سری مسائل بامن مشورت نمیکنه .چون از اول عادتم داده ب اینکه تو همه مسائل باهام مشورت کنه ...

خب کم محلی کن ب جا دور شدن ن اینکه دعوا کنیا مثلا میری پیشش کم بحرف گف چیزی شده بگو نه اصلا

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
خب کم محلی کن ب جا دور شدن ن اینکه دعوا کنیا مثلا میری پیشش کم بحرف گف چیزی شده بگو نه اصلا

کم محلی.بعد وقتی بپرسه من بگم ن اصلا.پس چ جوری بگم من ب این دلایل ازت ناراحتم.یا اصلا چ جوری بگم ک بهش بر نخوره

کم محلی.بعد وقتی بپرسه من بگم ن اصلا.پس چ جوری بگم من ب این دلایل ازت ناراحتم.یا اصلا چ جوری بگم ک ب ...

خب کم محلی کنی اون میفهمه مثل سابق نیستی جویا میشه ک چرا رفتارت تغییر کرده

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
بهش بگم چرا برا مامانت گوشی خریدی برا من فلان چیز نخریدی ؟😢

نه بگو من میبینم شخص آخر زندگیتم انگاری بخاطر همون تغییر کردم یه خورده

پرسید چرا بگو ارزش ندادی بهم بخاطر اون

خب مسلما میگه کی ارزش ندادم

بگو من یه درخاست کوچیک کردم نخریدی چندوقت بعدش رفتی ب مامانت گوشی خریدی

بگو من نمیگم برا اون نخر اون مادرته بزرگت کرده ولی نیاز های منم بزار تو اولویت

نه بگو من میبینم شخص آخر زندگیتم انگاری بخاطر همون تغییر کردم یه خورده پرسید چرا بگو ارزش ندادی بهم ...

چ حرف خوبی گفتید😋همینو میگم بهش .خیلی دلم پر بود میدونستم اگه بخوام بگم بدجور میتوپم بهش ولی الان با صحبت شما یاد گرفتم چ جوری بگم 😍😍😍😍مرررسییی

چ حرف خوبی گفتید😋همینو میگم بهش .خیلی دلم پر بود میدونستم اگه بخوام بگم بدجور میتوپم بهش ولی الان ب ...

قربونت برم همیشه با پنبه سر ببر نه دعوا و کتک کاری

من تجربم خیلی زیاده اندازه یه زن ۵۰ساله سختی کشیدم کمکی خاستی میتونی روم حساب کنی منظورم از کمک راهنمایی بابت مشکلات هس😘