2777
2789

سلام من یکساله با یکی دوستم و مامانمم میدونه حالا بعد سه ماه میخوایم بریم بیرون من امادگیشو ندارم فردا بخوام برم برای همین به مامانم گفتم فردا نه ... مامانم نمیخاد کسی از دوستاش بفهمه که من میرم بیرون ولی من نمیتونم چون حتما باید برم اونجا کاری دارم تو محل کارش ... حالا به بابام گفته میخواد با دوساش بره بیرون بابامم فهمید گف نه خیلی حالم بده شاید مسخره بیاد بنظرتون ولی من واقعا افسرده شده بودم میخاستم بعد سه ماه برم بیرون که مامانم لو داد همه چیو حالا موندم چیکار کنم به دوستم چی بگم اگه برم بابام بفهمه چیکار کنم 

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
من دقیقا متوجه نشدم 

😐😑مرسی 

میگه که باباش فهمیده مبخاد بره بیرون اینم نمیدونه چیکار کنه کدومو لپیچونه دوسشو یا باباشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش از کجا میفهمه خب مامانش درجریانه بره دیگه

مامانه لو داد چون لج کرد گف با دوساش میخاد بره بیرون فردا رفت طوریش شد نگو چرا 

اگه پسره قصد ازدواج داره با اجازه ی خانواده اش برن بیرون،اگرم دوستی که اون بحثش جداس

قصد ازدواجیه ولی همه چی بهم ریختس اینم میترسه بره باباهه زنگ بزنه

پس به پسره بگه که حضوری بیان با خانواده اش تا آشنایی بیشتر تحت نظر خانواده ها باشه وبعدا مشکلی پیش ن ...

فقط ۱۸ سالشه پسره ام اونطوری که باید نداره که بیاد جلو

فقط ۱۸ سالشه پسره ام اونطوری که باید نداره که بیاد جلو

عزیزم دوستت بالاخره بهتر از ما از جو خانواده و نحوه ی برخوردشون اطلاع دارن،با مادرشون درمیون بذارن اگه اجازه آشنایی داد ادامه بدن

عشق با مرد به انتها نمی رسد😍😍