2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست
اون اقا متاهله ؟  چقدر ازش اطلاعات صحیح داری ؟  و این بخاطر  حس تنهایته . اسمشو عشق ن ...

نه عزیزم فامیله میشناسمش و من ۳ ساله دوسش دارم شاید عاشق نباشم.... ولی اونم منو دوس داره و با قصد ازدواج اومدن ک پدرم فلا قبول نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفم به یقین نیس ولی حسیه که از تاپیکت گرفتم؛ از طرز ارتباطش که گفتی نمیدونم چرا حس کردم طرف خودش زن و زندگی داره

تحقیق کن اگه اینطوریه؛ بکش کنار چون عاقبت خوبی نداره

اگه هم مجرده ببین در تعهد زن دیگه ای نباشه چون سرد و گذرا هستش رابطه ش یا اینکه حس من غلطه و شاید هم چون از طرفت خیالش راحت نبوده خیلی جدی نبود که خب قابل حله

خب ببین عزیزم.   وقتی بهش گفتی و ایشون کاملا مطلعه از احساس قلبیت و کلامیت.  اینکه  در دسترس نیست  .قبل از اینکه شک کنی.  اول راه اطمینانو برو .  که  مطلع بشی .چرا تلفن  قطع شده ناکهان.   و دلیل منطقیشو ازش  بپرس بعد که  روشن کرد.  و اینکه . یک راه شک هم وجود داره که  ممکنه در این مدت  سرگرمی  پیدا کرده و نخواسته   بوضوح بهت بگه و از این راه بهت  ندا میده که خودت  بری بیرون از این ارتباط.  ولی درستش اینه که  قاطعانه  بهت  خبر بده  که در چه موقعیتیه. و همینو ازش میتونی جویا بشی.  تا بتونی از این چسبندگی  فکری دربیای. 

حرفم به یقین نیس ولی حسیه که از تاپیکت گرفتم؛ از طرز ارتباطش که گفتی نمیدونم چرا حس کردم طرف خودش زن ...

میدونم عزیزم چی میگی اما من خوب اونو میشناسمش خانواده هامون خیلی رابطه های خوبی دارن و همو میشناسن پسر خیلی خوبیه چون باهاشون رفت و امد داشتم حتی مادرمم خیلی از ایشون تعریف میکنم 

میدونم عزیزم چی میگی اما من خوب اونو میشناسمش خانواده هامون خیلی رابطه های خوبی دارن و همو میشناسن پ ...

خو پس حدسهای اول و دومم خورد به دیوار بتنی

پس احتمالا چون از احساس شما نسبت به خودش بی خبر بوده خیلی جلو نیومده و مرور زمان لازمه

یکم صبر کن حتما خودش مجدد زنگ میزنه بهت

خب ببین عزیزم.   وقتی بهش گفتی و ایشون کاملا مطلعه از احساس قلبیت و کلامیت.  اینکه  د ...

میدونین چیه ایشون با توجه به شغلی ک دارن تمام روز مشغولن ولی این منو اذیت میکنه چرا وقتی دوسم داره با بی توجهی به نگرانیم منو اذیتم میکنه و این موضوع باعث شده از فکر اینکه بریم زیر ی سقف در بیام و شایدم بخاطر اون مدتی ک ازش دور شدم ازم زده شده و بدون من بودن براش عادی شده

ایشالله اگر لیاقتت داشته باشه که بر میگرده تو هیچ کار خدا بی حکمت نیست  حالتو درک میکنم واقعا م ...

مرسی عزیزم ب حکمت کار خدا خیلی اعتقاد دارم انشالا واسه همه مون  اتفاقای قشنگ بیوفته

بهش زنگ نزنیا.مردا انقدر بی جنبه ان که.اینجوری تازه از چشمش هم میوفتی

ینی نگم همیشه بهش فکر میکنم و شبا بخاطرش خوابم نمیبره میترسم این حرفا برام حسرت بشه بعدا

ینی نگم همیشه بهش فکر میکنم و شبا بخاطرش خوابم نمیبره میترسم این حرفا برام حسرت بشه بعدا

وای نگو جدی میگم مردا خیلی بی جنبه ان.درصورتی بهش ابراز علاقه کن که اول اون کرده باشه بزار ببین چی میگه بعد شما احساساتتو براش رو کن.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️