2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست

نه عزیزم. این افکار اخریتو قبول ندارم.  مشغله کاری باعث نمیشه تلفن خاموش بشه. دوست ندارم نگرانترت کنم ولی مجبورم ببخشید که   بصراحت بگم بهت که دلیلی غیر از این که گفتی میتونه وجود داشته باشه  . که  مسبولیت احساسیش با ایشونه که ایشونه مسیول  ه بهت توضیح بده بعدا اگر نداد  و دلیلی منطقی نبود ازش بیا بیرون دیگی نیست که برات بجوشه و این بطبیعت درونش ربط داره این به جوابی که از شما شنیده در قبل از این ارتباط دوباره ربط نداره.  این جدیده . و وجدانا مسیوله بهت  توضیح بده تا متقاعد بشی منطقی . حالا کمی صبر کن ببین  تلفن کی باز میشه و توضیح بخواه ازش. 

نه عزیزم. این افکار اخریتو قبول ندارم.  مشغله کاری باعث نمیشه تلفن خاموش بشه. دوست ندارم نگرانت ...

جسیکا جونم واقعا حرفات منطقین و خیلی کیف میکنم میخونمش اره خب زاویه دید شما ب صراحت میشه گفت خیلی واضحه و روشنه دلم روشنه ک امشب انلاین میشه من حتما باید تکلیفمو روشن کنم بحث ی عمر زندگیه نمیتونم با افکار مضحک زندگیمو تباه کنم امیدوارم زودتر سروکلش پیداشه و ی دلیل روشن و بیانگر بهم بده واقعا حرفاتون باعث شد واقع بینانه تر ب موضوع نگاه کنم ممنون از لطفتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای نگو جدی میگم مردا خیلی بی جنبه ان.درصورتی بهش ابراز علاقه کن که اول اون کرده باشه بزار ببین چی م ...

در واقع ایشون خودشون ابراز علاقه کردن هیچ موقع یادم نمیره اون استرس و تپیدن قلبش که حتی حاضر نبود تو چشام نگاه کنه خخخ انقدر هول شده بود ک هی بهش میگفتم واسه چی حرف نمیزنی پاشو راه بریم حرف تو بزن چیکارم داری یادش بخیر :)

در واقع ایشون خودشون ابراز علاقه کردن هیچ موقع یادم نمیره اون استرس و تپیدن قلبش که حتی حاضر نبود تو ...

اره میدونم ولی اینارو یادشون میره اون رفتار شما تو ذهنش میمونه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️