2777
2789

آبکیه چون یا کم لپه میریزی یا لپه هات بد هستن و لعاب نمیدن یا آب زیاد میریزی

اگر میخوای خوروشت خوب جابیوفته باید کم آب بریزی و بزای با شعله خیلی کم بجوشه و جا بیوفته

تلخی و سیاهی هم به خاطر لیمو امانیه، لیمورو باید زود در بیاری از خوروشت، یا اینکه دیرتر بریزی، کلا یه ساعت بجوشه کافیه، زیاد هم نریز

چندتا آلو بخارا هم بریزی هم خوشمزه میشه هم لعاب دار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلخیش مال لیمو من تصمیم گرفتم دیگع لیمو نریزم همش خورشتو تلخ میکنه

لیمو رو جدا بپز تلخیش گرفنه  میشه وقتی پخت بزارش تو خورشت ۵ دقیقه قبل از اینکه بخوایی خانوشش کنی 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
ن شما بگید چطور درست میکنید😐

گوشت رو با پیاز تفت میدم ادویه و زرد چوبه میزنی یکم که سرخ شد لپه که تو آب قبلا خیسوندی و چندبارم آبشو عوض کردیو میریزی رو گوشتا شروع میکنی به تفت دادن لپه ها تا مثلا ۷ دیقه بعد یکم زعفرون میریزی روش آبی که قبلا جوشوندی و داغه رو تا هرچقدر که میخوای روش میریزی درشو میذاری و زمان میدی تا هم گوشت بپزه هم لپه در این حین که اونا میپزن لیمورو چنگال میزنی و میذاری تو آب گرم و چن بارم آبشو عوض میکنی تا تلخی بره چن تا دونه لیمو هم پرک میکنی به گوشتا اضافه میکنی وقتی اونا پخت توی یه ظرف جدا رب رو با یه گوجه که قبلا رنده کردی رو سرخ میکنی و نمکم یادت نره میریزیش رو مواد باز صبر میکنی تا بپزن و جا بیفته همین

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
گنا دالم الان شوشو دوباره میگه بدمزس😣😣😣😥

یادم رفت حتما به گوشتت دارچین بزن خوش طعم میشه 

اگه پودر فشرده زعفران الیت هم داشتی بریز که بهتر بشه

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...

پیاز و رنده کن در حد اینکه سبک بشه سرخ کن.گوشت و توش تفت بده.یکم زرد چوبه بزن و ربو توش کمی تفت بده لپه خیس خورده رو توش بریز و چند دقیقه تفت بده بعد آب بریز.بعد زعفرون و یک چاشنی خورشت زعفرانی بگیر یک قاشق بریز تو خورشت جوش که خورد زیرشو کم کن.اگه دوست داشتی ترش باشه که از گرد لیمو یا لیموی درسته استفاده کن البته گرد لیمو یک ساعت آخر پخت و لیموی درسته رو زودتر بنداز که بپزه.لیمو زیاد نریز که تلخ بشه.نمکم آخر سر بریز.ووقعا خوشمزه میشه اگه زعفرون و با دست و دلبازی بریزی.من دارچین دوست ندارم و کلا استفاده نمیکم.من شعله گاز و زیاد کم نمیکنم تا بجوشه.یه بار امتحان کن حنما.مخصوصا چاشنی خورشت زعفرانی

یدونه سیب زمینی کوچیک بنداز توش بمزه اخر سر سیب زمینی رو در بیار له کن برگردون تو خورشت غلیظ میشه عالیه 

گلاب و دارچین یادت نره 

برای رنگش هم رب رو جدا با روغن تفت بده اضافه کن به غذا 

همه را بیازمودم....ز تو خوش ترم نیامد...مولانا
گنا دالم الان شوشو دوباره میگه بدمزس😣😣😣😥

من قیمه هام خیلی خوب میشه . 

اول پیازو خرد کن و بذار سرخ بشه بعد از چند دیقه گوشتو اضافه کن و وقتی گوشت تفت خورد زردچوبه اضافه کن 

بعدش رب بریز و تفتش بده بعدشم لپه بریز و بذار اونم ی تفت بخور

بعد دو سه لیوان آب جوشیده اضافه کن و بذار چنتا قل بخوره بعد زیرشو کم کم کن 

لیموها رو از اول کار با چنگال سوراخ کن و توی ظرف جدا بریز و آب جوش بریز روشون

40 دقیقه ی آخر لیمو و چوب دارچین و نمک و گلاب و زعفرون اضافه کن

ولا من خورشت قیمه هامو اینجوری درست میکنم همه عاشقش میشن 

سه تا پیاز متوسط رو ریز میکنم سرخ میکنم بعد گوشت مریزم سرخ که شد ۴ تا گوجه رنده میکنم اضاف میکنم بهش میزارم ۵ دقیقه خوب سرخ شه بعد دو تا قاشق رب گوجه .سرخ که شد لپه ها وسیب زمینی رو اصاف میکنم  واب داغ میریزم توش .لیمو هم جدا میپزم اخر سر اضاف میکنم که تلخ نشه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

اول ي پياز رنده يا خلالي كن من خودم رنده ميكنم غلظتشو بيشتر ميكنه،پيازو سرخ ميكنيم  بهش زردچوبه ميزنيم وقتي طلايي شد گوشت بهش اضاف ميكنم تفت ميدم خوب ،ك رنگ گوشت برگرده بعد لپه رو اضاف ميكنم وقتي لپه رو اضافه ميكنيم زياد تفت نده ك لپه سفت ميشه،بعد اب جوش اضافه ميكنم زير خورشتم ملايم ميزارم تا ٥ساعت جا ميوفته(ب غلظت بايد برسه)،هر وقت ابش كم شد در طي پخت بهش اب جوش اضاف ميكنم،در اخر هم نمك اضافه ميكنم،بعضي وقتا ي چوب دارچينم ميندازم اواسط پخت اخرش ك خورشت جا افتاد بر ميدار چوب دارچينو،اگه زعفرونم داري ي كم اضافه كن،اب ليمو  هم وقتي خاموش ميكنم ميريزم ب اندازه اي ك ترش نشه،

دنيا اگر عدالت داشت مرد هم بكارت داشت💟