2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بد میشه همیشه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

تلخیش مال لیمو

من تصمیم گرفتم دیگع لیمو نریزم همش خورشتو تلخ میکنه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

من اول پیازو تفت میدم گوشتو میریزم با زردچوبه بعدش ی چوب دارچینم میندازم با رب بعدش لپه میریزم و لیمو بعدشم آب .آخرسری هم سیب سرخ شده چندتا میریزم توش.

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

لپه رو جدا بزار بپزه آبش رو بریز بیرون .بعد هم برای غلطتش میتونی یه کم ارد نخودچی رو تو اب سرد باز کنی بهش اضافه کنی.دارچین هم وقتی خورشتتو خاموش کردی اضافه کن که سیاه نشه.اگه الو داری چند تا دونه بنداز وموقع سرو چند قطره آبلیمو اضافه کن.

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

فلفل سياه و دارچين اخر بزن أولم كه گوشتو با پيازداغ. سرخ ميكني روغن بيشتري بريز ليمو هارم از قبل تو اب جوش خيس كن با حتي جدا بجوشون تلخيش بره ده دقيق اخر فلفل و ليمو رو بريز بعدم بزار حسابي ابش جمع شه تا به روغن بيوفته بعد دارچين خيلي كم بزن سيب زميني هم كه وقتي كشيدي دورش بچين گوشتت كه نيم پز شد رب و جدا سرخ كن بريز داخلش با زعفرون دم افتاده 

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست