2777
2789

سلام به همگی خانوما من ماه پیش تو هفته ی پنج سقط داشتم البته خیلی رعایت نکردم مثلا تا پانزده کیلو وزن بلند کردم از پله زیاد بالا و پایین شدم و به طور طبیعی سقط شد الان قصد بارداری دارم کسی هست یه ماه بعد از سقط باردار شده باشه و براش مشکلی پیش نیومده؟

عزیزم بروسونو و مطمئن شو که بقایای جنین نمونده تو رحمت بعد اقدام کن حتما بزار یک بار دیگه بعد سقط پریود شی

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بروسونو و مطمئن شو که بقایای جنین نمونده تو رحمت بعد اقدام کن حتما بزار یک بار دیگه بعد سقط پر ...

عزیزم اگر چیزی نمونده باشه بعد از سقط یه ماه بعد که پری شدم تموم شد چهارده روز بعد میتونم اقدام کنم؟

لطفا راهنماییم کنید هر کسی اطلاعاتی داره بده لطفا ........ شما ها چند ماه بعد از سقط بار دار ...

دوست من دقیقا ماه بعد سقطش که رفته بود ببینه بقایا مونده یا نه دیده بود بقایا نداره و یه فولیکول 20 میلی داره اقدام کرد سریع باردار شد و الان بچه اش سه ماهه به دنیا اومده .عزیزم اگه با دارو سقط کردی به نظر من صبر نکن .

مال من دقیقا مثل پری بود البته لخته های خونی و گوشتی هم داشتم

به رنگ تیره  درسته مامانم میگه خون بیشتری میره

برا تو بچه نبوده میگم اگه نبوه چرا پس عدد بتا داشتم

ولی دکترم گفت نیازی به سونو نیست با خون پریودی رحم پاک میشه 

صبر کن یه بار دیگه پریوود شی بعد اقدام کن

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
عزیزم اگر چیزی نمونده باشه بعد از سقط یه ماه بعد که پری شدم تموم شد چهارده روز بعد میتونم اقدام کنم؟

زن داداش من که مدام سقط میکرد دکتر بعد سونوگرافی که مطمئن میشد بقایای جنین نداره بهش میگفت اقدام کن 

قبلنا مثلا چند سال پیشا میگفتن 6 ماه بعد سقط اقدام شه ولی گفت جدیدا میگن که بعدش بلافاصله میتونی اقدام کنی 

دکترشم خ خوب و مطمئن بود عزیزم

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود