2777
2789
عنوان

بالا آوردن شیر در نوزادان

| مشاهده متن کامل بحث + 68143 بازدید | 54 پست
سعی کن معدش خالی باشه بعد دارو بدی که اسید معدش خنثی بشه بعد شیر بخوره نیم ساعت یه ساعت بعد دارو شیر ...

به نظرتون رانیتیدین خارجیش بهتر نیست؟ آخه دکتر خارجیشو نوشته بود به خاطر تفاوت قیمت زیادش ایرانی یعنی رانیتیدین گرفتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا میبینی فرقی نمیکنه یه دکتر خوب ببرش.چون اگه شدیدتر بشه دیگه شیر هم نمیخوره چون اسید معده ر ...

ساوه. یعنی دکترشو عوض کنم؟ پیش دکتر امین مقدسی میبرمش.تقریبا تو ساوه بهترینه 

وزن گیریش خوبه؟

وزن تولدش 3060 بوده دو ماهگیش شده بود 4960 نگفتن کمه.اما نمیدونم خوبه یا نهبد. بچه خواهرم 15 روز با پسرم فرق داره اونم پسره اما وزنش تو دورا ماهگیش 5700 بود.بیچاره بچم درو مقایسه با اون جوجه ست. خیلی ناراحتم

ساوه. یعنی دکترشو عوض کنم؟ پیش دکتر امین مقدسی میبرمش.تقریبا تو ساوه بهترینه 

من تهرانن اگه خوبه که نه اینا که گفتم رعایت کن ببین بهتر میشه.حبوباتم نفخشو بگیر.معده خالی هم حتما رعایت کن دارو بده ببین بهتر میشه اگه نشد ببرش حتما یه وعده بهت آمپرازول میده

عزیزم دو هفته رژیم سخت پروتئین گاوی بگیر ببین بهتر نمیشه

رژیم سخت یعنی شیر و ماست و کشک و دوغ و گوشت گاو و هرچیزی که ذره ای توش از شیر استفاده شده حتی شکلات و شیرینی و بیسکوییت. اگه حساسیت داشته باشه یه ذره از این مواد هم میریزتش به هم

در کل هم که رفلاکس داره، باید موقع خواب تو شیب بخوابونیش، این خیلی تاثیر داره. حتما باید آروغش رو بگیری و نذاری هم پرخوری کنه. اگه میدونی زیادی میخوره ساعت بذار هر دو ساعت یه بار ده دقیقه یه ربع بهش بده. پسر منم رفلاکس داره با امپرازول یه کم بهتره. البته اون کم بالا میاره، رفلاکس پنهان بهش میگن

پدی لاکت بیشتر واسه کولیک و اسهاله و واقعا چیز خوبیه. بهش بده حتما

عزیزم دو هفته رژیم سخت پروتئین گاوی بگیر ببین بهتر نمیشه رژیم سخت یعنی شیر و ماست و کشک و دوغ و گوش ...

ممنون عزیزم. کوچولوی شما چند وقتشه؟آروغشو بگیرم عیب نداره بالا بیاره؟ چون  ندم حداقل بالانمیاره

ممنون عزیزم. کوچولوی شما چند وقتشه؟آروغشو بگیرم عیب نداره بالا بیاره؟ چون  ندم حداقل بالانمیاره

خواهش میکنم. سه ماه و نیمه است

معمولا آروغ نزنن دل درد میشن. اگه دلش درد نمیگیره و بعدش بیقراری نمیکنه نگیر. البته گاهی این بالا آوردنا باعث میشه بچه سبک بشه و اذیت نشه

استارتر شاید باورت نشه دختر من تا ۶ ماهگی اینجور بدتر هم بودش بردیم چتدتا متخصص گفتن خانوم بچه هیچیش نیست خودش خوب میشه 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا