2777
2789
عنوان

بالا آوردن شیر در نوزادان

| مشاهده متن کامل بحث + 68135 بازدید | 54 پست

رانیتیدین رو قطع نکن اصلا.لبنیات ادویه گوشت گوساله دلستر نوشابه میوه های اسیدی نخور.دختر منم تا ۵ ماهگی رفااکس شدید داشت متاسفانه من رانیتیدین و قطع کردم بدتر شد دکتر آمپرازول تجویز کرد.آروغشو بگیر زیر سر بچه بلند باشه از شونه بزار رو بالشت.تا به غذا بیفته اینجوری هست

رانیتیدین رو قطع نکن اصلا.لبنیات ادویه گوشت گوساله دلستر نوشابه میوه های اسیدی نخور.دختر منم تا ۵ ما ...

ممنون از مطالب خوبت شما شیردهیتم کمتر کردی؟ آخه شنیدم باید کمتر شیر بخورن. آمپرازول بهتر از رانیتیدین اثر کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از مطالب خوبت شما شیردهیتم کمتر کردی؟ آخه شنیدم باید کمتر شیر بخورن. آمپرازول بهتر از رانیتیدی ...

نه اتفاقا بیشتر شیر میخورد.فقط کنترل میکنه رانیتیدین و آمپرازول اسید معده رو تا وقتی دریچه معده خوب بشه.اگه درمان نشه بعدا تو بزرگسالی دردسر میشه

نه اتفاقا بیشتر شیر میخورد.فقط کنترل میکنه رانیتیدین و آمپرازول اسید معده رو تا وقتی دریچه معده خوب ...

پسر منم روزا بیشتر بهانه میگیره اما وقتی بهش شیر هم میدم همش وول میخوره سرشو فشار میده تو سینه اممی‌کنم یا میکشه عقب. تو کل مدت بیست دقیقه اصلا اثری از آرامش درونش نمیبینم. تا خوابش ببره. از ترسم بلندشم نمیکنم بذارم رو  چون هر چی خورده بالامیاره

تشکرررررر

خواهش میکنم.ولی خیلی خوبه که بالا میاره چون تشخیصش خیلی راحت میشه.خیلی از بچه ها زور میزنن.یا شیر برمیگرده تو ریه که باعث عفونت میشه که چون چیزی معلوم نیست ممکن متوجه نشه دکتر و مشکل ساز بشه

فک کنم خیلی شدید شده چند وعده دارو میدی

12ساعتی میدم یعنی 9 صبح 9 شب. به نظرتون ببرمش دوباره دکتر تا داروشو عوض کنه. شاید رانیتیدین اثر نداره بهش. الان یه هفته است که دارو میخوره

دخترتون الان چند وقتشه؟

الان سه سالشه ولی تا ۵ ماهگی درگیر بودم.دخترم شیر با شتاب از دماغو دهنش میزد بیرون خیلی وحشتناک بود.رانیتیدین دادم بهتر شد فک کردم خوب شده قطع کردم که متاسفانه همه چیز دو برابر شد.ما تا صبح تو خونه راه میرفتیم فقط تو بغل میخوابید نمیتونستم بزارمش زمین شبا رو مبل با باباش میخوابید

12ساعتی میدم یعنی 9 صبح 9 شب. به نظرتون ببرمش دوباره دکتر تا داروشو عوض کنه. شاید رانیتیدین اثر ندار ...

سعی کن معدش خالی باشه بعد دارو بدی که اسید معدش خنثی بشه بعد شیر بخوره نیم ساعت یه ساعت بعد دارو شیر بده بهش.به من گفت باید معده خالی بدی.آمپرازول دردسرش بیشتر چون دونه های قرص سخته دادنش

الان سه سالشه ولی تا ۵ ماهگی درگیر بودم.دخترم شیر با شتاب از دماغو دهنش میزد بیرون خیلی وحشتناک بود. ...

پسرم بعضی وقتا از دماغشم میزنه بیرون. ااکثرا از دهنش آروم میریزه بیرون اما دفعاتش واز مقدارش زیاده. راستی تعداد پوشکشم در شبانه روز سه تاست یا نهایت 4 تا که زیاد خیس نمیشه

پسرم بعضی وقتا از دماغشم میزنه بیرون. ااکثرا از دهنش آروم میریزه بیرون اما دفعاتش واز مقدارش زیاده. ...

اگه واقعا میبینی فرقی نمیکنه یه دکتر خوب ببرش.چون اگه شدیدتر بشه دیگه شیر هم نمیخوره چون اسید معده راه گلو رو زخم میکنه.کجا زندگی میکنید؟