2777
2789
عنوان

بالا آوردن شیر در نوزادان

| مشاهده متن کامل بحث + 68127 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم. سه ماه و نیمه است معمولا آروغ نزنن دل درد میشن. اگه دلش درد نمیگیره و بعدش بیقراری نمی ...

فکر کنم به خاطر دل درده که خوب شیر نمیخوره و به خودش میپیچه. سرشو عقب میکشه و سینمو چنگ میزنه

فکر کنم به خاطر دل درده که خوب شیر نمیخوره و به خودش میپیچه. سرشو عقب میکشه و سینمو چنگ میزنه

این حالتا به خاطر رفلاکسه. پسر منم همین بود، موقع شیر خوردن باهام میجنگید. همش خودشو مثل کمان به عقب خم میکرد و زورشم میکردم به خوردن بالا میاورد. با امپرازول خیلی بهتر شد. البته هنوزم اونجور که باید شیر نمیخوره ولی اونجوری که اول بود رسما تو روز به اندازه یک مرتبه درست شیر خوردنم شیر نمیخورد. داشتم دق میکردم دیگه

شما هم دو سه هفته صبر کن اگه رانیتیدین جواب نداد ببر امپرازول بده انشاالله خوب میشه. باید صبوری کنی

استارتر شاید باورت نشه دختر من تا ۶ ماهگی اینجور بدتر هم بودش بردیم چتدتا متخصص گفتن خانوم بچه هیچیش ...

عزیزم دختر شما بعد هر بار شیر خوردن بالا می‌آورد؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
رفلکس داره ببرش پیش یه دکتر خوب

عزمزمه نی نی شما رفلاکس داره ؟بعد از هزبار شیر خوردن بالا میاره؟

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده