2777
2789

Sara:

صبحتون بخیر خانوما.

ببنین عزیزان من در حال اقدام برای بارداری هستم.

درحال حاضر هم دوران تخمک گذاری هست تا بیست وسوم.

حالا سوال من اینه که به نظرتون اگه من بعد از دوره تخمکگذاری تا تاریخ موعد برم مسافرت و اگه حامله باشم خطری داره؟

یعنی برم مسافرت یانه؟

یه مسافرت ده روزه به شمال.خیلی نیاز دارم و خیلی هم دلم هوس کرده‌.بعد از تابستون هم فرصتشو ندارم که برم.سه ماه هم هست در حال اقدامم درضمن.

و یه چیز دیگه چون قبلا دوتا سقط داشتم به محض حامله شدن باید تحت نظر دکتر باشم.

حالا ممنون میشم شما هم نظرتون رو بگین!

برم و نگران نباشم یا نرم و احتیاط کنم؟

خداوند شبان من است.به هیچ چیز محتاج نخواهم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر من بری سفر خیلی بهتره چون خیلی هم هوس کردی حیفه و اینکه روحیه خوب و بانشاط و آرامش داشتن هم خیلی تو لانه گزینی تاثیر مثبت داره شاید بعد دیگه باردار بشی و تا یه مدت طولانی نتونی بری سفر چون دوران بارداری باید تحت نظر باشی چون سقط داشتی بعدشم که دیگه نینی کوچیکه سخته سفر با نینی مگه اینکه خیلییی آروم باشه و خوب بخوابه

عزیزم به نظر من بری سفر خیلی بهتره چون خیلی هم هوس کردی حیفه و اینکه روحیه خوب و بانشاط و آرامش داشت ...

ممنون از انرژی مثبتت

خداوند شبان من است.به هیچ چیز محتاج نخواهم بود.