2777
2789

دوستان من تمام علائم مادر پسر رو دارم ولی سونو گفته دختره و همه ی اطرافیانم میگن بچت پسره سونو اشتباه کرده..آیا ممکنه؟میشه به علامت ها اعتماد کرد؟

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تمام علایم پسر داشتم ولی بچم دختر شد 

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
ممکنه سونو اشتب بشه حالا دفعه بعد دوباره برو معلوم میشه خیلی وقتا علائمم نمیشه اعتماد کرد نکنه دوقل ...

تمام خصوصیات بارداری من مال پسره..حتی یک مورد هم شبیه مادر دختر نبودم

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏

حالا دیگه امکان نداره سونو اشتباه بگه

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

علائم نمیتونه دلیلی واسه تعیین جنسیت باشه

سو نو رو هفته چند دادی ؟

اگه هفته های پایین داده باشی ب احتمال کم ممکنه اشتباه شده باشه 

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم