2777
2789
عنوان

یه سوال نصفه شبی ذهنمو درگیر کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 53 پست
ای جان عروس کنی دخملتو برو با خیال راحت سیسمونیتو بخر دیگه تو این ماهها امکان خطا نیس .💐

مرسی عزیزم

خریدای دخملم تموم شده..همه رو گرفتم

سوگند به نامت که تو آرام منی👆🙏
از سونو انومالی تا حالا نرفتی ؟؟؟ چرا ؟  باید یه سونو تو هفته ۳۲ تا ۳۶ میرفتی که. واسه چرخش ...

نه دکترم برام ننوشته خب

تازه وارد 35 شدم..تیکر مال زایمان سزارینه ک جلوتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برعکس به قدری علایم دختر رو داشتم که سونو گفت پسره همه گفتن اشتباه شده دیگه رفتم سه بعدی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من برعکس به قدری علایم دختر رو داشتم که سونو گفت پسره همه گفتن اشتباه شده دیگه رفتم سه بعدی

خخخ امان از دست خاله خانباجیا😂😂😂

خخخ امان از دست خاله خانباجیا😂😂😂

خخخخخ من پسرم الان ۱۳ سالشه اون زمان امکانات مثل الان نبود دکترمم دخترعمم بود دیگه خونواده پدریش همه جوره میخواستن اثبات کنن دخترعمم خوب نیست و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خخخخخ من پسرم الان ۱۳ سالشه اون زمان امکانات مثل الان نبود دکترمم دخترعمم بود دیگه خونواده پدریش همه ...

ولی نتونستن ثابت کنن..زنده باشه پسرت❤

ولی نتونستن ثابت کنن..زنده باشه پسرت❤

ممنونم عزیزم .ان شالله نینی زود و تند و سالم بیاد پیش مامانیش 💓🤩