2777
2789

برادر شوهرم زنگ زد که هروقت رفتین شهرستان مارو هم ببرین.۲ساعت از ما فاصله دارن.تا ما بریم اونارو ورداریم و دوباره برگردیم ۴ساعت میشه.تا شهرمونم ۵ونیم ساعته.تقریبا ۱۰ ساعتی تو راهیم.

من از عقب نشستن متنفرم اونم با بچه کوچیک اونم مسیر طولانی.واقعا سردرد میگیرم

موندم چی بگم که ضایع نباشه جلو بشینم😧خسیس از پول دل نمیکنه یه ماشین بندازه زیر پاش که مردمم علافش نش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش  بگو داداش خدا خیرت بده صندلی جلو میشینی بچه رو هم بغل کن عقب عادت نداره بی قراری میکنه 😛 هروقت خوابید بدش من 😊

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
شما به هیییچ عنوان حتی اگه اونها نیان هم نباید با بچه جلو بشینی ...فوق العاده کار احمقانه ایه ...

عقب اصلا نمیمونه.۲سالشه.میگه پیش بابا باشم با جیغایی که میکشه بدتر هواس باباشم پرت میکنه

بهش  بگو داداش خدا خیرت بده صندلی جلو میشینی بچه رو هم بغل کن عقب عادت نداره بی قراری میکنه 😛 ...

پ سردرد خودم چی.چشام خونی میشه.از شدت سر درد.وای از جاریمم دل خوشی ندارم.بشینم پیشش همش از اون جاری بگه و منم هی لبخند بزنم و بحث و عوض کنمو دوباره اون بحثو برگردونه

پ سردرد خودم چی.چشام خونی میشه.از شدت سر درد.وای از جاریمم دل خوشی ندارم.بشینم پیشش همش از اون جاری ...

مطمعن باش بچه رو بدی به اون خودش میگه بیا جلو بشین 😂😂😂😂

نه بابا.اونجوری نیست میگه بگیرش اذیت میکنه.😂😂😂😂

بگو داداش نگهش دار عادت داره جلو بشینه عقب بیاد رو مخه هممون میره 😂😂 بچه زو بده بهش بزا انقد نق و نوق کنع تا برادرشوهرت بگه واااای بیا اصن جلو بشین با بچت 

بگو داداش نگهش دار عادت داره جلو بشینه عقب بیاد رو مخه هممون میره 😂😂 بچه زو بده بهش بزا انقد نق و ...

آره بگم عادت داره جلو بشینه شاید دوزاریش بیفته.اصن خودش ننشست.ممنون از همفکریت

تا خرخره رفتیم زیر قسط ماشین واسه رفاهمون اونم اینجوری باید داغون شه