2777
2789
عنوان

بچه ها به همفکریتون نیاز دارم.میشه بیاین👧👧👧👧

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 20 پست
آره بگم عادت داره جلو بشینه شاید دوزاریش بیفته.اصن خودش ننشست.ممنون از همفکریت تا خرخره رفتیم زیر ق ...

خواهش میکنم گلم ولی میگما حوصله داریا نمیشه بپیچونیشون 🙆 حالا برادرشوهر خوبه ولی با جاری مسافرت رفتن خیلی عذابه 😯 مخصوصا پرحرفش

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

عزیزم هیچ ادم عاقلی دوساعت راه رو نمیره کسی رو برداره دوباره برگرده؛؛ معمولا اونا میان پیش شما که باهم برید؛؛ بگو شما بیاید تا بریم محبور نباشیم راه رو برگردیم؛؛ بعدم بگو حقیقتا راه طولانی عقب بچم خیلی اذیت میکنه مشکلی نداره من جلو بشینم شماهم پیش همسرتون بشبنید::؛ به همین راحتی

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم گلم ولی میگما حوصله داریا نمیشه بپیچونیشون 🙆 حالا برادرشوهر خوبه ولی با جاری مسافرت رفت ...

نه خودش زنگ زد برا آخر مرداد که تعطیلیه پاشیم بریم.وای خدا منکه اصلا دلم نیست باهم بریم بقران.جاریم آب زیر کاهه.از وقتی که زنگ زده من همش سردرد دارم.دست خودمم نیست.بدم میا ازش.خیلی حرف زده پشت سرم.خواهرشوهرم و مامانش همیشه پشتمن ولی این کم نمیاره از دو به هم زنی

عزیزم هیچ ادم عاقلی دوساعت راه رو نمیره کسی رو برداره دوباره برگرده؛؛ معمولا اونا میان پیش شما که با ...

فدات بشم تصمیم گرفتم همینو بگم ولی برسیم شهرستان جاریم اینقد پشت سرم حرف بزنه پیش مامان شوهرم

ولی واسم مهم نیست آرامشم واجبتره.

والا