2777
2789
عنوان

با سیاست ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 37 پست

با اینکه همون روز اول حواسم بود که رو ندم.ولی دلم نمیومد میگفتم اونم مثل مادر خودم و بهش کمک میکردم...بعد متوجه شدم هرچه بیشتر کمک میکنم توقعاتشون بیشتر میشه و به چشم وظیفه  نگاه میکنن

چی میگی تو😤😤😤😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت میری خودتو بزن به مریضی سر درد کمر درد . یه بار هم با خنده بگو اومدم مهمونی اگه قرار بود کار ...

اخه هر دفعه باشه فکر میکنن من مریضم همیشه انداختنم ب شوهرم😂😂

بعدم ما قرار گذاشتیم هرهفته سه شنبه ها اونجاییم شام

یه جایی هم بشین که تو دید شوهرت نباشه نتونه بهت چشم و ابرو بیاد . به همسدت هم بگومگه تو تو خونه ی ما ...

اخه هیچوقت مستقیم نمیگه ک جوابشو بدم.ووقتی درباره خانوادش انتقادی میکنم تا چندوقت باهام بدرفتار میکنه و اون مساله رو بدتر انجام میده

دقیقا شرایط تورو دارم.خانواده شوهرمنم بدشون میاد مرد توی خونه کاری انجام بده..

یهویی نمیتونی درستش کنی.اولا که اصلا به شوهرت مستقیم از خانوادش انتقاد نکن چون معلومه که ناراحت میشه.من وقتی میخوام توی خونه مادر شوهر کاری کنم مخصوصا میذارم که شوهرمم باشه و ببینه.حتی وقتی پری باشم یه جوری خودمو مظلوم نشون میدم که آدم دلش به حالم بسوزه😆😆😆..ولی هیچی نمیگم...فقط یه وقتایی عمدا میرم توی خودم که بفهمه چه مرگمه..!!

حالا برای مادر شوهر چیکار میکنم...اولا سعی میکنم اصلا طرف کارای آشپزی نرم!!چون اگه یه دفعه برم دفعه دوم خودشون صدام میزنن بیا مثلا فلان چیزو قرمز کن یا برنج رو دم بده..پس تا میتونی  طرف آشپزی نرو..

بعدشم یه وقتایی که میگن فلانکارو انجام بده.اییییننننقققد یواشششش یوااااشش انجام میدم که پشیمون بشن دفعه بعد بگن😊😊😊.تا اون موقع همه کارهای دیگه انجام شده!!

چی میگی تو😤😤😤😤

بگرد یه بهونه ای برای کار نکردنت پیدا کن.البته مریضی فقط موقع های خاصی میشه بگی مریضم.وگرنه موقع های دیگه به قول خودت میگن این چشه همش مریضه!!؟؟

من مثلا ظهرا موقع نماز میرم تویه اتاق نماز جعفر طیار میخونم😆😆😆😆 با مثلا گوشیم زنگ میخوره میرم یه اتاق صحبت طولانی میکنم..یا همون دسشویی رفتن هم بعضی وقتا جواب میده

یا اگه نتونستم بهونه بتراشم میگردم سرگرم یه کار راحت میشم تا بقیه کارا رو دیگران انجام بدن!مثلا موقعی که میدونی قراره صدات بزنه یه ذره زودتر خودت پاشو بگو میخوام سالاد درست کنم.بشین سه ساااعت مشغول سالاد شو تا سفره رو نچیدن بلند نشو از جات.یا من میرم اگه سبزی باشه سبزی پاک میکنم(یه موقعی برو برای اینجور کارا که میدونی اوج کاراهمون موقعست)

بعدشم کم کم یه سری کارها رو محدود کن.مثلا اگه آشپزی میکردی قبلا یا اتاقا رو جارو میزدی دیگه کم کم سعی کن انجام ندی(حواست باشه یهویی نزاری کنار که باعث ناراحتی میشه)که بعد یه مدت برای بقیه ناخداگاه جا میفته که زهرا فلان کارو انجام نمیده..ولی در عوض سعی کن یه سری از کارای سبک رو هر وقت میری انجامشون بدی مثلا چایی کردن سفره چیدن و ...(جلو چشم شوهرت انجام بده که تو دلش بگه چه زن مهربونی دارم به مامانم کمک میکنه😉) ولی یادت نره یواش یواش و با حوصلههه کااامل انجام بده.مثلا من میخوام دوتا ظرف بشورم سه ساعت پای ظرفشویی ام😃😃😃😃

البته دیگه منو میشناسن میگن خیلی کارات یواشه.منم میگم آره همینم اصلا نمیتونم هول هولکی کار کنم!!

چی میگی تو😤😤😤😤
بگرد یه بهونه ای برای کار نکردنت پیدا کن.البته مریضی فقط موقع های خاصی میشه بگی مریضم.وگرنه موقع های ...

وای چه عالی بود😂😂😂😂

خیر ببینی دختر

بازم چیزیبود بهم بگو ممنونم.واسه تاپیکای دیگمم اگه راه حلی داشتی ممنونت میشم

حیف که بچه ندارم وگرنه اونوقت بهونه هام زیاد بود برای از زیر کار در رفتن😔😔😔 

راستی حواست باشه هیچوقت جلو خانواده شوهرت به شوهرت کاری نسپاری   اینجوری خیلی به چششون میاد..پس فقط توی خونه خودت از شوهرت کاری بخواه..

در عوضش خانمای دیگه مثلا جاری یا خواهر شوهرت رو صدا کن بگو یه لحظه میای فلان کارو انجام بدی تا من برم برای مثلا یه کار دیگه!!

اگه سوالی داشتی در خدمتم گلم

چی میگی تو😤😤😤😤
وای چه عالی بود😂😂😂😂 خیر ببینی دختر بازم چیزیبود بهم بگو ممنونم.واسه تاپیکای دیگمم اگه راه حلی ...

اع بیداری دختر؟؟؟

خوشحالم که خوشت اومد امیدوارم توی عملی کردنش هم موفق باشی..فقط یادت باشه قرارنیست یه شبه بتونی موفق شی یه مدت زمانبره😄

چی میگی تو😤😤😤😤

به نظر من كار كن ولي به شيوه خودت 

مثلا يدفه ظرف از دستت ميوفته و با ماست و مخلفات ميريزه زنين و ميشكنه 

يا يه چيز كوچيك بگير دستت و خودت و مشغول نشون بده 

هي ببر سر سفره هي برگردون سرگردون باش بزار فك كنن خنگي يا حواس پرت، من روانشناسم بهم گفت اين و برا همه مشكلاتم نه فقط اين ،بهترين راهه من مادرشوهرم دستم و خونده ولي خوشش مياد ميخنده همش، كار نميكنم ولي همه فك ميكنن خيلي كار ميكنم و ازم تشكر ميكنن 

مثلا همه دارن كار ميكنن من نشستم بعد كه همه نشستن من يه كار تو چشم مثل چايي ريختن و اوردن انجام ميدم

خرابكاري ام خيلي جوابه 

بعدشم بگو اي واي نميدونم چم شده خيلي دستم بي حس شده بايد برم دكتر 

تو كار بدي نكردي خوبه كه آدم كمك كنه اونا مشكل دارن كه جنبه ندارن 

البته خانواده خاله منم همينن دختر خالم كه هميشه از بچگيش دست به سياه و سفيد نميزد مرداشونم كه كار نميكنن اين يدونه عروسه كه همش داره كار ميكنه  مشكل از تو نيست اونا خانوادشون اين مدليه 

البته شماليا هم اينجورين 

دهتر و پسر و داماد و همه ميشينن عروسا بايد كار كنن حتي خونه تكوني مادرشوهرو 

چون دخترو مال خونه خودشون نميدونن عروس و ميدونن 

اگه شمالي باشن كاري از دستت بر نمياد بايد كمتر بري بياي يا برگشتي خونه خودتون برو سريع بهواب و تا دوروز بگو آي كمرم آي دستم آي پام و كار نكن 

به نظر من كار كن ولي به شيوه خودت  مثلا يدفه ظرف از دستت ميوفته و با ماست و مخلفات ميريزه زنين ...

جالبه که مادر شوهرت میدونه ولی بازم میخنده بهت...ولی خیلی باحاله که هی بیاری تو سفره باز برگردونی😂😂😂😂

چی میگی تو😤😤😤😤