2777
2789
عنوان

با سیاست ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 37 پست

آره اون خوشش مياد  مادرشوهرم هر كاري ميگه ميگم بلد نيستم 

يبار گفت فهيمه ميگه بلد نيستم از همه بيشتر بلده 😂😂😂😂

خودمم ميزنم تو شوخي خنده 

همه از خنده رو بودن خوششون مياد تو فقط بايد هنش لبخند بزني مثل ملكه ها شوهرتم حق و بهت ميده اينجوري بعد با لوندي كار كني 

برميگردونم كسي نميفهمه كه 

شلوغ پلوله اينا همه كار ميكنن من خونه خودمم همينكارو ميكنم اينا كار كنن 

والا خب خسته ميشم 

وقتي دستت كند باشه و همه گشنه مجبور ميشن كار كنن 

اع بیداری دختر؟؟؟ خوشحالم که خوشت اومد امیدوارم توی عملی کردنش هم موفق باشی..فقط یادت باشه قرارنیست ...

فداتشم.اتفاقا منم داشتم فکر میکردم بچه بیاد دیگه کلا دست ب هیچی نمیزنم 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من كار كن ولي به شيوه خودت  مثلا يدفه ظرف از دستت ميوفته و با ماست و مخلفات ميريزه زنين ...

چرا جمع میبندی همه شماليا اینطوری نیستن که 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

مثلاً وقت سفره چیدن ببر تا رو اپن خواهر شوهر تو صدا کن بگو زحمت اینا رو بکش 

یا اگه دو تا کار هست بگو تا من اینو انجام میدم تو هم اون کارو بکن یا با انجام دادن کدوم راحت تری؟؟؟ 

من همون اول گفتم خونه م نمیذارم کسی کار کنه خونه کسی کار نمیکنم 

ی بار مادر شوهرم بهم گفت برو چای بریز رفتم تو دم آشپزخونه به دخترش گفتم مامانت چای میخاد 

البته من آدم مشارکتی هستم و از کمک لذت میبرم اما از لحن آمرانه بدم میاد 

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   

هر بار رفتی موقع شام خودتو به یه کاری سرگرم کن یا برو دستشویی ای اگر بچه داری با بچه سرگرم شو

اگرم هیچکدوم رو نتونستی راحت خواهر شوهرت رو ضدا کن بگو عزیزم بیا سفره ببریم تو هم مث خودشون پر رو باش و موقع ظرف هم بگو بیا با هم بشوریم یا بگو تو چای ببر من میوه خلاصه حقتو باید خودت بگیری وگرنه این وضع و بدترشم تحمل کنی

تا صداش میکنم مادرشوهرم میگه پسرم برو بشین.میشونتش.بدشم میاد تو خونه خودمون شوهرم کمکم کنه

اوجوبس پس مادرشوهرت

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍