سلام.خانوما من یه مشکلی دارم و اونم اینه ک وقتی میرم خونه ی مادرشوهرم هیچکی کارنمیکنه و غیرمستقیم از من توقع دارن همه.حتی شوهرم اگه بلند نشم یجوری منو نگاه میکنه ک ینی پاشو.حتی توی سفره انداختن شوهرم و برادر و خواهرش از جاشون تکون نمیخورن.مادرشوهرم منو صدامیکنه ک سفره بندازیم و وقتی ام میان خونه من هبچکدوم کمک نمیکنن واسه همین زورم اومده.چکارکنم؟دلم نمیخواد این وضعو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر وقت میری خودتو بزن به مریضی سر درد کمر درد . یه بار هم با خنده بگو اومدم مهمونی اگه قرار بود کار کنم خونه ی خودم میموندم . دیر دیر با دعوت هم فقططططط برو خونشون
یه جایی هم بشین که تو دید شوهرت نباشه نتونه بهت چشم و ابرو بیاد . به همسدت هم بگومگه تو تو خونه ی مامانم کار میکنی یا مادر خواهرت تو خونه ی ما کار نمیکنن منم نمیکنم
به نظرم خودت از اول بهشون رو دادی جاری من حاملس زیادی خانواده شوهرمو رو داده یه شب مادرشوهرم بهش زنگ زد که بیا برای من سحری درست کن منو اون یکی جاریم از تعجب شاخ در اوردیم
نكن ديگه عزيزم به شوهرتم بگو من عروسم احترام دارم بدم مياد توقع كلفتي دور از جونت داشته باشن ازم خودم دلم بخواد كمك ميكنم خواهرت چيكارس پس،يه بار واسه هميشه حرفتو بزن خودتو راحت كن اونجام رفتي يكي دوبار بهونه بيار كه پام درد ميكنه يا كمرم درد ميكنه يا برو دستشويي منم يبار سر اين مسئله شوهرمو شستم پهنش كردم از اون به بعد ميريم ميگه تو بشين من انجام ميدم چه رويي داره چشم غره ام ميره
موقع سفره انداختن یا جمع کردن بپر تو توالت دیر هم بیاد😁خداییش خونه ننه شوهر من اکثرا همه یه گوشه کاررو میگیریم اما گاهی که میخوام یه چی تلافی کنم ازین حربه استفادا میکنم😎