2777
2789
عنوان

لطفا یه مشاوره درباره کودک ۳ ساله بهم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چحور دلتون میاد این روزهای قشنگ رو بجا اینکه کنارش باشید سرکار میرید,اون کلی اسباب بازی نمیخاد,انرژی هر,چه بیشتر شما برای بازی با خودش و بودن در کنارش رو میخواد,اون الان شدیدا ب همبازی احتیاج داره,از,نون شب واجبتره براش,این حرف من نیست و واقعیتی از زبون روانشناسهاست,

پرستارش تنهاست و فوق العاده مهربونه

عزیزم ادمایی که کودک آزاری دارن اگه ظاهرشون مهربون نباشه که احدی بچشو دستشون نمیده،اگه مجبوری بچتو باش تنها بزاری همه جای خونه دوربین نصب کن،حتی دسشویی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
چحور دلتون میاد این روزهای قشنگ رو بجا اینکه کنارش باشید سرکار میرید,اون کلی اسباب بازی نمیخاد,انرژی ...

عزیزم من مسئول یه اداره ام و نمیتونم شغلمو کنار بزارم

روزی ۳ یا ۴ ساعت زمان زیادی نیست

خانمهای خونه دارو دیدم که همین مقدار بچه رو می زارم جایی می رن بازار و آرایشگاه و این چیزا

عزیزم ادمایی که کودک آزاری دارن اگه ظاهرشون مهربون نباشه که احدی بچشو دستشون نمیده،اگه مجبوری بچتو ب ...

دخترم کامل حرف میزنه

از خونه مادربزرگش میاد برام توضیح میده که چکار کرده و چی خورده و ...

دخترم کامل حرف میزنه از خونه مادربزرگش میاد برام توضیح میده که چکار کرده و چی خورده و ...

اگه عقلش میرسه که هیچ،ولی بازم مراقب باش و یچیزاییو بهش گوشزد کن😍😍

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
آره خدا رو شکر دخترم کمی حسادت هر وقت منو باباش کنار هم میبینیم میاد وسطمون میشینه

خدارو شكر

بنظرم از يه مشاور كمك بگير

اين روزها تربيت بچه ها خيلي سخته حتما يه مشاور همراه بايد كنار ادم باشه

عزیزم من مسئول یه اداره ام و نمیتونم شغلمو کنار بزارم روزی ۳ یا ۴ ساعت زمان زیادی نیست خانمهای خون ...

میدونم, ولی کار او نام درست نیست و من تاییدش نمیکنم دوستم,من منظورم انرژی شما تو خونه بود ک شاید  اون تایم انرژیتونو بگیره,و نتونید, با انرژی کافی,وقت واس کوچولوتون بزارید,منم ی پر سه سال و پنج ماهه و ی پسر یازده ماهه دارم,خیلی با هم خوبن,خداروشکر,

سن دختر نازتون طبیعیه بخواد بیشتر,بیرون بره ولی بقول شما ک هوا گرمه پارک نمیره,تنها جایی ک میمونه خونه مامان بزرگشه. تا چهار سالگی,کم کم فروکش میکنه و با شما موندنو ترجیح میده,

جونم منم دختمل میخواام