2777
2789

من برای این ک درصد حاملگیم بالا بره میخوام رازیانه و بومادران دم کنم بخورم.

درکنارش پیازدرمانی هم میخوام بکنم

برای همسرمم خرنوب دم کنم بخوره

ولی نمیدونم رازیانه و بومادرانو از کی باید شروع کرد؟!

دیروز پری شدم میتونم از امروز شروع کنم ؟ یا بمونه بعده پری.؟

خرنوبو چه مقدار باید دم کنم؟

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرنوبم بگین چجوری و چقد دم کنم؟

من یک یا دوتاشو یکم میکوبیدم بعد میریختم داخل یک لیوان آبی ک جوشیده و 5 دقیقه بعد خاموش میکردم میدادم میخورد

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
اقدام همون روز تخمک گذاری میشه دیگه 

اقدام به روزایی میگن که شما آمیزش داری. که معمولا همون روزای تخمک گذاریه

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
بعد پری.پاک شدی بخور.تا تخمکگذاری.باز بعدش نخور

ممنون گلم😉

اقدام همون روز تخمک گذاری میشه دیگه 

بله گلم

وقتی پری تموم میشه باید یک روز در میون اقدام داشت!!!! پس کی بخوره؟😂 استارتر نینی گلت هم با رازیانه ...

خخخخخ راس میگیا😅

ولی خب تخمک گذاریم فک کنم روز 13 یا 14 باشه ... من از روز 6 پری میخورم ک آخراشه ، تا روز 13 ک بشه 1 هفته

وقتی پری تموم میشه باید یک روز در میون اقدام داشت!!!! پس کی بخوره؟😂 استارتر نینی گلت هم با رازیانه ...

عب نداره نغمه جون😢

3 تا دخترهم ک بشه عیبی نداره با جون و دل قبول میکنم😢فقط دعا کن بشه

تا زمانی که تخمک گذاریش تموم شه میتونه بخوره دیگه، چون رازیانه باعث سقط میشه و بعد اقداماش بخوره فکر کنم خوب نباشه

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟