2777
2789
عنوان

کمک خواهشا

64 بازدید | 6 پست

دوستان سلام 

من حدود ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم 

و دیسک کمرم دارم 

و دکتر بهم گفته ورزش های سنگین ممنوع

فقط گفته برو تو اب راه برو 

حالا میخام ببینم کسی تا حالا با راه رفتن تو اب تونسته لاغر کنه ؟ 

و اگه پیشنهاد دگ ای داره بهم بگه ک زودتر متیجه یرم ممنونم ازتون 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار روزه غذامو کم کردم و واقعا هر وعده به اندازه ی یه کف دس نون خوردم فک میکردم سخته ولی شد وعده هامو بیشتر کردم احساس سبکی میکنم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

. من خیلی پیاده روی میرم هروقت پیاده روی کم میشه اضافه وزن دارم اما اگه مرتب برم وزنم نرماله ،یه زمانی ده کیلو اضافه وزن داشتم باپیاده روی کم کردم

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
. من خیلی پیاده روی میرم هروقت پیاده روی کم میشه اضافه وزن دارم اما اگه مرتب برم وزنم نرماله ،یه زما ...

بهم گفت پیاده روی ام نکن مخصوصا تو سطح شیبدار 

من نیم ساعت راه برم‌کمر دردم میگیره گفت فقط راه توی استخر

البته شنام بلدم من میخاستم ببینم داه ر۴تن توی اب موثره

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟

یه سایتی خوندم واسه لاغری این کار رو بکن 

رو یه برگه بنویس چرا من چاقم؟؟؟؟

دلایلش رو بنویس

بعد راهکارها واسه لاغری

بعد روزها رو مثل تقویم بنویس من این کار رو کردم وبرای هر راهکاری طبق اهمیتش امتیاز دادم 

روزانه جمع امتیازاتم رو مینویسم 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲