2777
2789
عنوان

بچه ها( مخصوصا اصفهانی ها) یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
چه خوشگله

آره هم نازه هم راحت دیگه نیاز به مانتو و هیچی نیست ... واااااای کاش خریده بودماااااا 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

تفاوت قیمت مشهد و اصفهان دیوونم کرده ... اصفهان گیر نمیاد تازه بیادم قیمتش دو برابرم بیشتره

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخرش من تا حالا جای ندیدم کسی بپوشه

از این مغازه های حجاب سراغ بگیر.احتمالا دارن .یکیش توی سیتی سنتره.یکی هم قبلا دیده بودم روبری سپه.پشت ساختمون جهان نما.احتمالا هنوزم هست اگه بپرسی.الان یادم نیست ولی از این معازه حجابها بازم توی شهر دیدم.الان یادم نیست کجا ولی اونا معمولا چادر دارن یا لااقل مدل رو بگی برات میارن

از این مغازه های حجاب سراغ بگیر.احتمالا دارن .یکیش توی سیتی سنتره.یکی هم قبلا دیده بودم روبری سپه.پش ...

از خیلی هاشون پرسیدم . اونی هم که تو دروازه دولت رو به رو جهان نما هست رو هم پرسیدم نداشت . همشون قاجاری معمولی دارن که اون مانتو که تو این عکس بهش وصل نیست ولی من دقیقا مثل همینو میخوام 

از خیلی هاشون پرسیدم . اونی هم که تو دروازه دولت رو به رو جهان نما هست رو هم پرسیدم نداشت . همشون قا ...

آها.نمیدونم دیگه پس.می خواین یه سرچ کنین توی اینترنت.اسم مدلش چیه؟

آها.نمیدونم دیگه پس.می خواین یه سرچ کنین توی اینترنت.اسم مدلش چیه؟

مدل قاجاری مدرن البته مشهد زده بودن مدل هلما که البته مطمئن نیستم هلما بود یا حلما 

عکسش رو هم فرستادم دیدین؟

بله دیدم ولی راستش تا حالا سر کسی ندیده بودم.خوشگله

خودمم سر کسی ندیدم تا قبل مشهد رفتن فکر میکردم واسه بالا بودن قیمتش کسی زیاد نمیخره ولی مشهد واقعا قیمتش عالی بود

سبزه میدون هست باید بگردی 

خیلی ام تخفیف میدن

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
انشااله پیدا میکنی همینجا با قیمت مناسب

ممنون گلم