panahmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 7 عنوان درس خوندم برا دانشگاه 112 بازدید | 7 پست سلام خوبینچطور برا دانشگاه بخونم میشهراهنماییم کنینرشتممامایی هس ترماولانقدر کلاس میذارن وقت نمیکنم بخونم الانمگیج شدم دیروز | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11600 هر تایمی خالی هستی هر مقداری درس دادن بخون و یادبگیر. حفظ نکن
elnaznampor عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 5856 هنوز اول راهی یکم جا بیوفت بعد بخون هرچی ترم بالاتر بری بیشتر میفهمی چی به دردت میخوره چی نمیخوره فلاا فقط برا امتحانات بخون طبق جزوه یا کتابی ک استاد گفته ک معدل ببری بالا وگرنه واسه سطح سوادت هنوز اول راهی کم کم دستت میاد
panahmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 7 هر تایمی خالی هستی هر مقداری درس دادن بخون و یادبگیر. حفظ نکن درس میخونم انگار حفظ میکنم نمیتونم مفهومی بخونم🥲💔با صدا بخونمیا تو دلم؟؟
panahmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 7 هر تایمی خالی هستی هر مقداری درس دادن بخون و یادبگیر. حفظ نکن اخهاز دانشگاه میامانقدرر خستم کنمیتونم و خوابممیبره
panahmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 7 هنوز اول راهی یکم جا بیوفت بعد بخون هرچی ترم بالاتر بری بیشتر میفهمی چی به دردت میخوره چی نمیخوره فل ... اخر هفته ها بخونم کافیه؟سخت میگیرن استادابعضیا هر جلسه کوئیز
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 11600 درس میخونم انگار حفظ میکنم نمیتونم مفهومی بخونم🥲💔با صدا بخونمیا تو دلم؟؟ هر جایی که نمیفهمی برای خودت باز کن تشریح بده.مثال از اینترنت بخون به چت جی پی تی بگو برات توضیح بده
panahmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 7 هر جایی که نمیفهمی برای خودت باز کن تشریح بده.مثال از اینترنت بخون به چت جی پی تی بگو برات توضیح ب ... باشه گلم مرسیییازت🥰🫀