2777
2789

من تنبلی نداشتم 

اولش رفتم ی متخصص همه جور دارو بهم داد از متفکرین و کلومیفن و....

بعد دیدم نتیجه نداد رفتم ی پزشک دیگه گفتنش اینهمه دارو واسه چی خوردی؟ هیچ مشکلی تو سو نو و آزمایشات نیس 

بعد واسم عکس رنگی نوشت رفتم انجام دادم بهم گفتمش ک چسبندگی لوله رحمی بوده ک با عکس حل شد 

شیش ماه بعد هم باردار شدم بعد از کلی دوندگی

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 

با چه قرصی؟من نصف ماه و جلوگیری خوردم نصفش و نخوردم الانم باردار شدم.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قرص نخوردم امپول زدم ودوقلو باردار شدم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

نه خودم مشکلی نداشتم شوهرم کمی ضعیف بود و امپول مریونال زدم ودوقلو باردار شدم.سابقه دوقلویی هم توو فامیل خودمون نه نداشتیم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

من بعد از ۸ ماه اقدام باردار نشدم دو دوره کلومفین خوردم که ماه دومش باردار شدم ولی قلب بچه تشکیل نشد و سقط شد الان ۳ ماه گدشته دوباره این ماه اقدام کردم بهم قرص لتروزول داده امیدوارم این ماه جواب بگیرم دیگه یک سال شده 😔

شوهرتون ضعیف بود به شماآمپول زدن؟ این آمپول واسه چیه؟

امپول اسمش مریونال هست وقتی مرد ضعیف باشه زن هم وارد سیکل درمان میشه دیگه .برای اینکه حتما تخمک داشته باشه وکیفیتس خوب باشه زن هم امپول میزنه.امپول برای تخمک خوب وبا کیفیته وتعداد تخمک هم زیاد میشه 

من بعد از ۸ ماه اقدام باردار نشدم دو دوره کلومفین خوردم که ماه دومش باردار شدم ولی قلب بچه تشکیل نشد ...

خوب مشکل از خودتونه؟؟ یا شوهرتون؟؟ ان شا ا.. خیلی زود نتیجه میگیرید

چندتا آمپول بود و چه روزایی زدید؟ 

شش تا امپول که از روز پنجم پریودی باید بزنی وروزی دوتا تا روز هشتم پریود بعد روز سیزدهم سونو شدم گفت دوتا تخمک خوب داری دیگه اومدیم اقدام کردیم وشد.ولی همزمان شوهرم دارو میخورد