2777
2789
خوب مشکل از خودتونه؟؟ یا شوهرتون؟؟ ان شا ا.. خیلی زود نتیجه میگیرید

من تخمک غالب نداشتم شوهرمم آزمایش اسپرم داد گفتن نه خیییلی قویه نه ضعیفه، متوسطه ... البته بعد سقط کلی بهمون داروهای تقویتی دادن شوهرم ژل رویال خورد تا این ماه ببینیم خدا چی میخواد 

شش تا امپول که از روز پنجم پریودی باید بزنی وروزی دوتا تا روز هشتم پریود بعد روز سیزدهم سونو شدم گفت ...

چه خوب منم سه شنبه باید برم سونو ببینم چه خبره ... فولیکوولاتون چه اندازه ای بودن یادتونه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تخمک غالب نداشتم شوهرمم آزمایش اسپرم داد گفتن نه خیییلی قویه نه ضعیفه، متوسطه ... البته بعد سقط ک ...

ان شا ا.. خیلی زود مادر میشی.تخمک غالب نداشتم یعنی چی؟؟

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
چه خوب منم سه شنبه باید برم سونو ببینم چه خبره ... فولیوولاتون چه اندازه ای بودن یادتونه؟ 

20 و21 بود اندازشون

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
چه خوب منم سه شنبه باید برم سونو ببینم چه خبره ... فولیوولاتون چه اندازه ای بودن یادتونه؟ 

کدوم شهری؟؟

ان شا ا.. خیلی زود مادر میشی.تخمک غالب نداشتم یعنی چی؟؟

مرسی عزیرم ... انشالله 🙏

تخمک غالب یعنی تخمکی که بتونه بارور بشه که سایزش باید بالای ۱۶ یا ۱۷ باشه واسه من روز ۱۱ سیکم ۷ بود گفتن خیلی کوچیکه مشکلمم همین بود باید یه قرصی چیزی استفاده میکردم تا تحریک بشه بزرگ بشه ... 

ای جانم پس دو قلوهای شما همسان نیستن ... جنسیتشون چیه؟ 

مرسی عزیرم ... انشالله 🙏 تخمک غالب یعنی تخمکی که بتونه بارور بشه که سایزش باید بالای ۱۶ یا ۱۷ باشه ...

نه هسان نیستن ودوتا جفت ودوتا کیسه داشتن هر دوشون پسرن

گرگان شما چطور؟

من اصفهانم

مرسی عزیرم ... انشالله 🙏 تخمک غالب یعنی تخمکی که بتونه بارور بشه که سایزش باید بالای ۱۶ یا ۱۷ باشه ...

خوب همین امپول مریونال هم همین کار را میکنه تخمک را بزرگ وقوی میکنه

خدا حفظشون کنه ... بارداری یا به دنیا اومدن؟ 

ممنون عزیزم سلامت باشی.الان دوسالشونه دیگه

خوب پس راحت شدی دیگه بزرگ شدن ... ولی حتما بارداریه سختی داشتی... میگن دوقلو سخته

نه خدا را شکر بارداریم خوب بود وویار نداشتم فقط ماه هشتم دیگه نمیشد بخوابی ودستشویی بری وهفته ی اخر هم پاهام درد گرفته بود.ولی ارزشش را داره.من دوست داشتم سزارین بشم وبه خاطر ذوقلویی سزارین شدم وخوب بود.بچه هامم خوب بودن خداییش ولی بعضی سختیها ومحدودیت هایی داره برا ادم

نه خدا را شکر بارداریم خوب بود وویار نداشتم فقط ماه هشتم دیگه نمیشد بخوابی ودستشویی بری وهفته ی اخر ...

خوب پس خداروشکر راحت شدی ... برای منم دعا کن عاشق دوقلو هستم ولی انتظار یکیش هم منو خسته کرده که زبونم کوتاهه نمیتونم بگم خدا دو قلو میخوام میگم خدا فقط بچه میخوام 🙈🙈 قبلانا فقط عاشق دختر بچه بودم ولی الان دیگه برام فرقی نداره