2777
2789
خوب پس خداروشکر راحت شدی ... برای منم دعا کن عاشق دوقلو هستم ولی انتظار یکیش هم منو خسته کرده که زبو ...

4برات دعا میکنم که خدا بهترینشرو روزیت کنه.استرس را از خودت دور کن ان شا ا.. وقتش نزدیک باشه وزود مادر بشی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4برات دعا میکنم که خدا بهترینشرو روزیت کنه.استرس را از خودت دور کن ان شا ا.. وقتش نزدیک باشه وزود ما ...

عزیزم انشالله دوقلوهاتو خدا برات نگه داره منم هفته ی دیگه اقدام دارم امپول زدم و قرص خوردم برا دوقلویی.برا منم دعا کن دوقلو پسر گیرم بیاد خیلی عاشق دوقلوییم

عزیزم انشالله دوقلوهاتو خدا برات نگه داره منم هفته ی دیگه اقدام دارم امپول زدم و قرص خوردم برا دوقلو ...

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما دعا میکنم

امیدوارم خدا بهترینشا روزیت کنه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜