2777
2789
عنوان

بیاین بگی مادر شوهراتون چه اخلاقی دارن توصیف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 68 پست
😕😕😕😷😷😷😷موضوع قحط بود 😩😨

کنجکاو بودم فقط مادرشوهر من بدی داره یا ن بقیه هم همینطورن

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
عزیزم شما کرد نیستی؟؟؟

نه من فارسم ، همسرم کرد 🌹

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا مثل مادر شوهر من 😅😅😅😅

خدا نابودش کنه من ک ازش راضی نیستم

فقط بخاطر شوهرم احترامشو نگه میدارم 

الان ۴ماهه انقد اذیتم کرده تیکه انداخته سرسنگینم البته ۱ماهه ک خیلی افتضاح سردم 

مادر شوهرم واسم کادو میخره؛منو دخترم صدا میزنه؛هر هفته چند بار به موبایلم زنگ میزنه و هر وقت میریم خ ...

😱😱😱😱😱😱😱چقده خوبه ب پای هم پیر بشین عزیزم 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
کنجکاو بودم فقط مادرشوهر من بدی داره یا ن بقیه هم همینطورن

مادرشوهر من از خداشه من و پسرش جدا شیم باورت میشه 😐😐😐

انقد که بدبخت و حسوده چشم نداره خوشیه منو ببینه 😏

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
خدا نابودش کنه من ک ازش راضی نیستم فقط بخاطر شوهرم احترامشو نگه میدارم  الان ۴ماهه انقد اذیتم ...

رابطتتو کم کن باهاش عزیزم 

نميدونم چه گيري داده كه خونه ميخوايم بگيريم وره دلش باشيم همشم بچه رو بهونه ميكنه 😒كاش ميشد ميتونست ...

نمونی پیششا برووو فقط برووو 😐

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
نميدونم چه گيري داده كه خونه ميخوايم بگيريم وره دلش باشيم همشم بچه رو بهونه ميكنه 😒كاش ميشد ميتونست ...

ب شوهرت بگو چرا ب اون بگی حق دخالت نده بهش 

اسمتون رایج تو کردها😃😚😛

نوشین؟؟؟ واقعا ؟ چه جالب 😇ولی من نشنیدم تا حالا 🤔، ولی اسمای خیلی قشنگی دارن بعضیاشون

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟
مادرشوهر من از خداشه من و پسرش جدا شیم باورت میشه 😐😐😐 انقد که بدبخت و حسوده چشم نداره خوشیه منو ...

من اول فک میکردم دلش نمیخواد بین کا مشکلی بوجود بیاد ولی بعد تو یه دعوا ،برگشت بهم گفت میدونم ارثت گیرت بیاد پسرمو ول میکنی طلاق میگیری گفت ببینید من کی گفتم  (اخه بابام فوت کرده قراره ارث گیرم بیاد چن ساله دنباله کاراشیم ؟)وقتی هم فهمید حامله شدم اصلاااااا خوشحال نشد حتی شوهرمم از حالته صورتش فهمید خوشحال نشده 

مادرشوهر من از خداشه من و پسرش جدا شیم باورت میشه 😐😐😐 انقد که بدبخت و حسوده چشم نداره خوشیه منو ...

خاااک تو سرش کنن