2777
2789
عنوان

بیاین بگی مادر شوهراتون چه اخلاقی دارن توصیف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 68 پست
ایشالله خوشبخت باشید  آره واسه ما هم حرف زیاد بود  خودمم ترسیدم میگفتن اختلاف فرهنگی مذ ...

مرسی عزیزم همچنین شما🌹🌹🌹🌹😍 

اره واقعا بابای منکه فقط ۴ ماه رفت تحقیق کرد ازشون و اومدن و رفتن و ..... تا متوجه شد واقعا آدمای عالی هستن ، خودش اول خیلی مخالف بود ولی بعد تحقیق و چندماه برخورد باهاشون راضی شد خداروشکر ، ولی واقعا خیلی فامیل میترسوندن منو ، همزمان پسر عمم خواستگارم بود میگفت کردا عروسشون کلفتشونه و..... یکم وحشت کردم واقعا ولی اصلا حقیقت نداره همچین چیزی ، من اصلا دست به سیاه سفید نمیزنم همش هم‌میذارنم رو سرشون و‌حیلی بهم احترام میذارن واقعا فکر نمیکردم خانواده شوهر انقد خوب میتونه باشن😊❤️ بس که ترسوندنم

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

مادر شوهر من آلزایمر داره اما با اینکه متوجه نیست که من عروسشم وقتی شوهرم به شوخی ازش میپرسه زنمو بزنم اذیتش کنم میخنده میگه نه گناه داره

بمیرم الهی دلش خیلی مهربونه اگه حالش خوب بود حتما خیلی دوسم میداشت

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط عاشق دختراشه هر چی اونا بگن همونه دختراش باهام خوب باشن اونم خوبه عاشق اینه که عروس بیاد خونشون ظرفاشونو بشوره😶😶

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مادر شوهر من آلزایمر داره اما با اینکه متوجه نیست که من عروسشم وقتی شوهرم به شوخی ازش میپرسه زنمو بز ...

ي لحظه دلم سوخت برا مادرشوهرت ...

خدا همه ارزوها رو براورده كن و مارو هم ب حاجتمون برسون ..
ي لحظه دلم سوخت برا مادرشوهرت ...

اره بنده خدا ازارش به مورچه هم نمیرسه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بهش بگو براي ي ادمي دعا كنه ...ك اون ادم من هستم...

انشالا که هر حاجتی داری براورده شه عزیزم