2777
2789
عنوان

بیاین بگی مادر شوهراتون چه اخلاقی دارن توصیف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 68 پست

وجدانا مادر شوهر من خیلی خوبه ، مریض میشم میاد ازم مواظبت میکنه ، تو‌ کاراکمکم میکنه ،میرم خونشون هر غذایی بخوام برام درست میکنه واقعا عالیه خدا خیرش بده بدی ازش ندیدم، همه جا هم‌ میگه نوشینمثل دخترمه ( البته دختر نداره )  اخلاق خودم یکم‌ تند بود اوایل ( البته نه بی احترامی و..... فقط قاطیشون نمیشدم و...) چون میخواستم کامل بشناسم بعد ببینم باید چکار کنم 😇

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدر ازش متنفرم ک وقتی یادم میفته دوس دارم جلو چشام گرگ تیکه پارش کنه و منم زل بزنم بهش

بی خیالش شو اهمیت نده اینجور ادما اصلا ارزش ندارن 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

مادر شوهررر منم فوق العادددس واقعا حس مادر شوهری ندارم بهش از گل نازک تر ن ب من ن ب جاریم ک ۱۳ ساله عروسشونه نگفته...خودشو ب هر دری میزنه ک هر روز مارو ببینه

در کل اتدازه ی مامانم دوسش دارم😍

خیلیییی دوستم داره ولی زیادی رُکه اعتماد ب سقف بالاااا ماشالا

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
دخالتگر  فضول  بددهن  خبرچین   مزاحم    دورو  ادعای پاکی داره فق ...

تقریبا مثل مادر شوهر من 😅😅😅😅

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
وجدانا مادر شوهر من خیلی خوبه ، مریض میشم میاد ازم مواظبت میکنه ، تو‌ کاراکمکم میکنه ،میرم خونشون هر ...

عزیزم شما کرد نیستی؟؟؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
واقعا 😨😨😨😨😨

اره خیلی عالیع میرم خونش یک هفته یک هفته میمونم روز درمیون ک باشگاه دارم میام واسم ناهار اینا امادس ابجیشم خیلی خوبه همه چی میاره میخورم خخخ دست ب سیا سفیدم نمیکنم احترامم خیلی دارن وقتم ک باشگا ندارم تا یک ظهر میخام پامیشم ناهار میخورم ابجیش ظرف اینارو میشوره درکل کاری نمیکنم .ابجی ایناش با مامانش خیلی خوبن باز باباش محشره

اره غلط املایی زیاد دارم پس بهم نگید چون هرجور راحت باشم مینویسم .و صحیحشم بلدم  

مادر شوهرم واسم کادو میخره؛منو دخترم صدا میزنه؛هر هفته چند بار به موبایلم زنگ میزنه و هر وقت میریم خونشون میپرسه دخترم چی دوس داری درست کنم 

اصلا نمیزاره کار خونشو انجام بدم