2777
2789
عنوان

میخوام گیتار بخرم....بلداش بیان

7061 بازدید | 15 پست

سلام 

میخوام گیتار بگیرم اما اصلا سر درنمیارم ازش

گیتارم مارک های مختلف داره؟

اگه داره،چه مارکی بهتره؟

واسه نوازندگی پیشرفته نمیخوام....اما خوب باشه 

حدود قیمتش چقده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ميرفتم براي اموزش استادم گفت ياماها سي چل (٣٠-٤٠) گرفتم  برو كلاس بهت ميگن

یکماه دیگه میرم کلاس.......الان تونستم خانواده رو واسه خریدش قانع کنم....ممکنه صبر کنم از دستم بره😐😐😐😐😂😂😂😂

۳۰_۴۰ توی ادامه اسمشا یا قیمتش؟

من استادم بهم گفت چی بخرم. یاماها خریدم چون مبتدی هستم خوبه . ولی خب خیلی بهتر ازاینم هست 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یا ماها سی 70خوبه اما الان نزدیک ی تومن شده

اگه فعلا برا آموزشی میخوای ی گیتار ایرانی بردار در حد 200.300 ببین اصلا میتونی ادامه بدی یا علاقه داری یا ن.چون ممکنه وسط راه منصرف بشی و الکی هزینه کردی

ایران یا تن صداش حدودا مثل همونا هست

من شوهرم گیتار و پیانو و...برا فروش میاره در جریانم

یکماه دیگه میرم کلاس.......الان تونستم خانواده رو واسه خریدش قانع کنم....ممکنه صبر کنم از دستم بره😐 ...

ادامه اسمشه عزيزم 

احتمالا ب شمام همينو معرفي كنن 

زيادم گرون نبست

دوسال پيش گرفتم ٤٠٠الانشو نميدونم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

چون مبتدی هستی پیش استادم بری اولش میگه یاماها بخر تو اینترنت خوندم قیمتش فکنم 450 تومن باشه 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

سلام به نظر من آلمانزا مدل 400 و 401 cedro

گیتار اسپانیایی . دست ساز . در واقع همون برند الحمرا است و کارشناسان الحمرا گیتار آلمانزا را راه اندازی کردن 

به شدت صدای خوبی داره حتی اگر مبتدی هم هستید این برند رو بخرین چون وقتی از صدا لذت میبرین بیشتر علاقه به زدن گیتار دارید 

برند یاماها متاسفانه دیگه اصلش پیدا نمیشه همه تولید کشور چین که از کیفیت خوبی برخوردار نیست و اگه میبینید که کسی که قبل گیتار یاماها خریده و خوب واسه اینکه ساخت کشور اندونزی بوده اگر الان میخواید گیتار یاماها بخرید اگه c40 میخواهید c70 مثل c40 اندونزیه یعنی هر چی که میخوای باید یه مدل بالاتر بخری تا صدای اون گیتار یاماهای قدیمی رو بده 

در کل تجربه بنده بعنوان کسی که چندین سال گیتار میزنم برند آلمانزا مدل 401 cedro با گیتار هیچ وقت به سراغ گیتار دیگه ای نمیرید وبراتون 20 سال کار میکنه