2777
2789
عنوان

تحرک اسپرم و پودرهای گیاهی

142 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من توی نی نی سایت به توصیه بعضی ها که گفتن برای تحرک اسپرم همسرشون از تهران یه داروهایی گیاهی که پودر هستن گرفتن و جواب گرفتن و از این حرفا...خرنوب برات میخره اگه بخوای

این شماره عطاری

آدرسش جنت آباد شمالی بزرگراه ایران پارس خ شقایق بقیه شو یادم نیست شمارشو میدم زنگ بزن آدرس دقیق بگیر

09304144110
من شهرستان بودم به این شماره زنگ زدم

۸ روزه الان گفتن بسته ات آماده است پول ریختم آدرس گرفتن ولی هنوز ازشون خبری نیس که نیس نه جواب پیام میدن نه زنگ میزنم جواب میده

خواستم بگم گول نخورین

کلاهبردارن

🌹 ربِ لاتَذَرْنی فَردً و اَنْتَ خَیْرُ الوآرِثین🌹   

کاش از جای معتبر میخریدین ، منم به همسرم خرنوب دادم ۱ هفته

زندگی حد فاصل بین B و D است (‌تولد : birth  و  مرگ : death ) ولی بین B و D یک حرف دیگر یعنی C هم هست ! ( انتخاب : choice ) انتخاب‌های ما ، مهمترین بخش زندگی ماست ؛ در انتخاب‌هایمان دقت کنیم ...💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمه توی شخصی بهم پیام داده و لینک فرستاده که کارش عالیه ومن چون جواب گرفتم قسم خوردم پخش کنم وبه همه منتظرا بگم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

من کلا شوهرم گیاهی نمیخوره وای تعجب کردم برای دونفر که تعریف میکردن ازاین دارو درخواست دوستی فرستادم دوتاش بعد یک ساعت هم زمان درخواستم قبول کردن اونجا بود شک کردم اینها یکی هستن 🤣🤣🤣

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
خانمه توی شخصی بهم پیام داده و لینک فرستاده که کارش عالیه ومن چون جواب گرفتم قسم خوردم پخش کنم وبه ه ...

آره والله به منم گفتن

الان هم میگن میفرستن حتما...برا من که فرستادن و از این حرفا

آخه این مدلی دیگه

۸ روزه پول بگیری جواب ندی...

حالا خدا روشکر که ۸۵ تومن فقط بهش ریختم

ولی خیلی نامرده 

توی این طور شرایطی اعصاب آدم داغونه دنبال راه حل هستیم برا مشکلمون

یه عده سوء استفاده میکنن

خیر نبینن

🌹 ربِ لاتَذَرْنی فَردً و اَنْتَ خَیْرُ الوآرِثین🌹   
آره والله به منم گفتن الان هم میگن میفرستن حتما...برا من که فرستادن و از این حرفا آخه این مدلی دی ...

اره واقعا

من پیش خودم گفتم بعد یه مدت شوهرم مجبور کنم بخره 😑😑