2777
2789
اوکی گرفتم  خب باید با ازادی بیان معتقد باشیم  یکی از چیزی خوشش نمیاد دلیل نداره ناراحت ...

من ناراحت از این میشم که تو اون تاپیک فوق العاده به یه شغل توهین شد 

آزادی بیان رو کاری ندارم ولی واقعا زشته آدم فقط خودش رو قبول داشته باشه و به بقیه شغل ها بی احترامی کنه 

از ادب به دوره این کار😕تو یه کشور همه شغل ها به هم نیاز دارند😊

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من ناراحت از این میشم که تو اون تاپیک فوق العاده به یه شغل توهین شد  آزادی بیان رو کاری ندارم ...

شما هنوز سنتون خیلی کمه . من دقیقا دو برابر شما سن دارم و چهارتا پیراهن بیشتر از شما پاره کردم . یک چیزایی من دیدم که شما حتی نشنیدی .

یا ساتر العورات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه شغل معلمی توی ایران لز کم درآمدترین شغلاست(شوهرخاهرم معلمه) به کارمندا بانک نمیخام توهین ...

من اصلا با کارمندان بانک مشکلی ندارم 

به خدا همه شغل ها شریفن 

حتما این همه مزایا یه مشکلاتی هم داره

من از این ناراحتم چرا انقدر شغل معلم ها زیر سوال رفت وقتی انقدر از جوون و دل مایه میزارن

اونجا خیلی از خانم های معلم واقعا ناراحت شدن😕

فاسد و بد و کم کار  و پر توقع تو همه شغل هاهست😕زیر سوال بردن هم دیگه بی فرهنگیه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
شما هنوز سنتون خیلی کمه . من دقیقا دو برابر شما سن دارم و چهارتا پیراهن بیشتر از شما پاره کردم . یک ...

از این ناراحت میشم که با ۳۷ سال سن و این همه تحصیلات و لیسانس چنین افکار پوچی دارین😑

کارمند زحمت کش بانک چی باعث میشه انقدر خودتون رو بالاتر از بقیه بدونین و به یه شغل بی احترامی کنین؟😐

من اصلا با کارمندان بانک مشکلی ندارم  به خدا همه شغل ها شریفن  حتما این همه مزایا یه مشک ...

اون تایپیک رو خود مدیر سایت پاک کردن . با اینکه حدودا شیشصد - هفتصد نفر نظر داده بودن . پس فراموشش کنین .

یا ساتر العورات 
اون تایپیک رو خود مدیر سایت پاک کردن . با اینکه حدودا شیشصد - هفتصد نفر نظر داده بودن . پس فراموشش ک ...

بله کار شما و اینکه خودتون رو فقط قبول دارید رو هیچ وقت فراموش نمیکنم😊

اگر تو اون تاپیک حرفی از شغل خودتون زده نمیشد مشکلی نداشتم ولی اینکه پول خودتون رو حلال تر میدونین ناراحتم کرد 

و هنوز میدونم تو سرزمین ما کلی آدم هست که با سن بالا نمیدونن اگر حتی رفتگر نباشه گند از توی یه شهر بلند میشه اگر معلم نباشه همین سلام رو هم نمیتونین تایپ کنین 

اگر کارمند بانک نباشه خیلی حساب های مالی رو هواست 

همه شغل ها به هم وابستس و به همشون نیاز داریم 

سن همیشه نشون از فهمیدگی نیست😊

معذرت میخوام . ببخشین    

خواهش میکنم 

خدارو شکر که متوجه شدین و شعور عذر خواهی کردن دارین😊

هدفم این بود که اشتباه کارتون رو بفهمید که فهمیدید 

اگر حرفی زدم حلال کنین

خب مرداي جامعه ي ما عاشق رياست توي خونه هستن ي جوراي تكامل يافته مرد سالاري منتها كمي جديد تر فقط كمي كه اولش با عشق وارد ميشن و بعدش كه مطمئن شدن حق مخالفت يا ارائه ي نظر نداري شوهر خود من وقتي من ايده اي به ذهنم ميرسه كه خوبه  و به ذهن خودش نرسيده به شدت برخور ميكنه حتي وقتي ادرسي رو به خوبي بلدم برخور ميكنه حتي از مستقل شدنم ميترسه فكر ميكنم عموم مراي ايراني اين خصلتها ثابت هست حتي من نميتونم مخالفت كنم شما بگين حالا 

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
خب مرداي جامعه ي ما عاشق رياست توي خونه هستن ي جوراي تكامل يافته مرد سالاري منتها كمي جديد تر فقط كم ...

خب هیچ کس نمی تونه خودشو نقد کنه . چون فکر می کنه حق صد در صد با خودشه . مردها نمی تونن خودشون رو نقد کنن . 

یا ساتر العورات 
خب هیچ کس نمی تونه خودشو نقد کنه . چون فکر می کنه حق صد در صد با خودشه . مردها نمی تونن خودشون رو نق ...

از اين بدشون مياد كه زنشون از لحاظ هوشي بالاتر باشه متاسفانه خيلي جاهام بي منطق هستن و ميخوان اين خلا رو با قهر جبران كنن ميخوام پسرم مثل پدرش نشه لطفا ميتونين كمكي كنيد!؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳