2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مادر بزرگ جون خوبي؟

سلام عزیز دلم مرسی 😍😍😍😘😘😘

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
راجع به معلمها بود .

خب خودت بگو معلمها 🤔🤔🤔

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من شوهرم مرد خوبیه ولی معلومه تو شیشه خورده داری که اینجاعضوی

اگر حرف بدی زدم یا توی تایپیک های زنونه چیزی نوشتم شیشه خورده دارم . تا الان که خدا وکیلی آدم بودم .

یا ساتر العورات 
اگر حرف بدی زدم یا توی تایپیک های زنونه چیزی نوشتم شیشه خورده دارم . تا الان که خدا وکیلی آدم بودم .

بی خیال جریانو بگو البته خلاصه 

خب ی اشاره کنی بگی ف من رفتم فرحزاد

میگم ولی بعد پاک میکنم

تاپیک زدن چرا معلم ها پرتوقعن

بعد تو همون اول تاپیک میگن چرا معلم ها پرتوقعن 

همه شغل ها زحمتکشن مثل نانوا ، مهندس ،کارمندان زحمت کش بانک ،راننده

بعد هی وسط تاپیک میگن کارمندان بانک خیلی خیلی زحمت کشن 

دوباره میگن کارمندان بانک چون خیلی زحمت میکشن پس پولشون حلال تره

چون خودشون کارمند بانکن😑

کاملا به کارمندان بانک ارادت داشتن و با معلم ها خصومت 

بعدم میگه شغلتون چیه پاسخ ندادن😕

والا من میگم همه شغل ها شریف و زحمت کشن ولی ایشون فقط خودشونو قبول دارن و با این تاپیکشون فقط تفرقه انداختند و یه شغل رو زیر سوال بردن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

مردهای خوب هم پیدا میشن

ولی اکثرا جالب نیستن.

چون پول و زور دارن

اوناییشم که خوبن باز هم یه جای کارشون بد میلنگه.

زنها هم کامل نیستن ولی از نظر ما مردها عیوبشون بیشتره

و اینکه همش زنها خون به جیگرن.

🌹
میگم ولی بعد پاک میکنم تاپیک زدن چرا معلم ها پرتوقعن بعد تو همون اول تاپیک میگن چرا معلم ها پرتوقع ...

اوکی گرفتم 

خب باید به ازادی بیان معتقد باشیم 

یکی از چیزی خوشش نمیاد دلیل نداره ناراحت بشیم 

من اینستا میرم کلا خانواده نیروهای انتظامیو بابت شلوغی ها فحش بارون میکنن بد جور حتی ننه و زنو بچه طرفو 

خب منم مادر یکیشونم 

اما من اصلا جبهه نمیگیرم وناراحت نمیشم چون میزان نظر اونا نیست میزان رضایت خداست 

پس یا توضیح میدم یا کلا حقو میدم به طرف چون خودمم شاهد خیلی مسایل هستم 

مرسی توضیح دادی

میگم ولی بعد پاک میکنم تاپیک زدن چرا معلم ها پرتوقعن بعد تو همون اول تاپیک میگن چرا معلم ها پرتوقع ...

خیلی جالبه شغل معلمی توی ایران لز کم درآمدترین شغلاست(شوهرخاهرم معلمه)

به کارمندا بانک نمیخام توهین کنم ولی وام های بزرگ بزرگ بعشون میدن وام خونه ماشین

بعد هم نزدیک بازنشستگیشون هر مقدار وامی بگیرن بعد بازنشستگی دیگه قسطاش صفر میشه

خدایا شکرت*