2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تا الان حتی نگاهشم نکردم خودش میاد یه دقیقه وایمیسته حرف میزنه منم سوار خط میشم بعدش میره

همسرت بی خیالی نکنه یک روز مرخصی بگیر از دور نگاهت کنه اگ نزدیک شد برود پسره بگیره.

اگه پسره مشکل داشته باشه یکبار اسید بپاشه صورتت اون وقت پشیمونی یک عمر ببار میاره

[QUOTE=63723611]خونتونو عوض کنیدخوب.بعضی وقتا فکر میکنم ردیاب یه جایی گذاشته هرجا میرم هست.اگه اینطو ...

چرا این قدر مزاحمت برات ایجاد میکنه 

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم  
نکنه داره انتقام میگیره وقتی میاد پیشت چی بهد میگه

نه بابا انتقام چی ما هیچوقت کاری به کسی نداشتیم .همش میگه توروخدا بذار یه دقیقه نگاهت کنم مثلا این هفته دارم میرم تهران برنامه دارم نمیتونم عشقمو ببینم دیوونه میشم از دلتنگی

نه بابا انتقام چی ما هیچوقت کاری به کسی نداشتیم .همش میگه توروخدا بذار یه دقیقه نگاهت کنم مثلا این ه ...

وااااا عاشقت شده چه حرفااااااااا خانندست چقدربیشعوره   

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم