2777
2789
وااااا عاشقت شده چه حرفااااااااا خانندست چقدربیشعوره    

خخخخخ واقعا خنده داره اکثر اوقات هندزفری توگوشمه نمیفهمم چی میگه فقط میبینم یه چیزی میگه ومیره.یه بارم منتظر خط واحد بودم چند تا از این ماشینای مزاحم هی بوق میزدن این اومد جلو من وایساده بود هی میگفت تورو جون بچت بیا برو اینا بوق میزنن من دارم دق میکنم اخرم دید من توجه نمیکنم رفت پشت سر ماشینه محکم کوبوند به عقبش بعدم شروع کرد باهاش دعوا کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخاد اینطوری همش بیاد پیشت آخرش برات دردسردرست میکنه مواضب خودت باش یه آبروریزی درست نکنه برات

خودمم خیلی میترسم اگه اینبار بیاد دیگه خیلی جدی پیگیری میکنم.اخه بخاطر بارداریم اصلا استرس برام خوب نیست 

اگه عکس پروفایلت خودت هستی بیچاره حق داره دنبالت بیافته خدایی خیلی زیبایی

عکس پروفایلم خودم نیستم اما این عکس انقد شبیه منه که دوستام که اولین بار میدیدن فکر کردن واقعا خودمم 

اگه عکس پروفایلت خودت هستی بیچاره حق داره دنبالت بیافته خدایی خیلی زیبایی

شماهم نظر لطفتونه.اما فکرنکنم زیبایی یا چیز دیگه ای دلیل قانع کننده ای باشه برا اینکه یکی بخواد زندگی دیگران رو سلب کنه