2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر که دارم هیچ بچه هم دارم.یکی دیگه هم توراهی دارم

اخی عزیزم به سلامتی انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد ... نمیدونم والا چی بگم کم داره انگار یارو ... اخه دلیلش چیه 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
به همه گفتم بخدا.بابا که ندارم.داداشمم بچه است اما به شوهرم گفتم به کارفرمامم گفتم باهاشم برخورد کرد ...

یبار که دنبالته زنگ بزن ۱۱۰ فقط پلیس میتونه درستش کنه سعی کن طوری باشه که بدونی نمیتونه دربره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دیروز اومده میگه میخوام برم تهران اومدم یه دقیقه ببینمت وبرم

وا دیوونه 😑😑😑😑

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
اخی عزیزم به سلامتی انشاالله صحیح و سالم دنیا بیاد ... نمیدونم والا چی بگم کم داره انگار یارو ... اخ ...

خخخخخ منم نمیتونم دلیلی برا کارش پیدا کنم جز اینکه یه تختش کمه

خخخخخ منم نمیتونم دلیلی برا کارش پیدا کنم جز اینکه یه تختش کمه

واقعا خل باور کن ... اخه نمیگه این زن بچه داره شوهر داره زندگی داره ... دیوونه است بابا محل نکن

واقعا خل باور کن ... اخه نمیگه این زن بچه داره شوهر داره زندگی داره ... دیوونه است بابا محل نکن

من اصلا تا الان حتی نگاهشم نکردم خودش میاد یه دقیقه وایمیسته حرف میزنه منم سوار خط میشم بعدش میره